صفحه اصلی > خبرگزاری ایسنا علوم پزشکی تهران و ویژه و کرونا : عوارض کووید ۱۹ تا یک سال در بیشتر بیماران باقی می‌ماند

عوارض کووید ۱۹ تا یک سال در بیشتر بیماران باقی می‌ماند

ایسنا علوم پزشکی تهران – محققان می‌گویند عوارض ناشی از ابتلا به کووید۱۹ در اکثر بیماران بهبودیافته تا یک سال باقی می‌ماند.

به گزارش فرانس۲۴؛ براساس تحقیقی که محققان چینی انجام داده و نتایج آن را در مجله لنست منتشر کرده‌اند؛ اکثر بیماران بهبودیافته از کووید۱۹ تا یک سال از عوارض آن شکایت دارند. این عوارض شامل تنگی نفس و خستگی است.

براساس نتایج این تحقیق، دستکم نیمی از بیمارانی که به کرونا مبتلا شده و از بیمارستان مرخص شده‌اند، یک سال بعد از بهبودی، هنوز از عوارض ناشی از بیماری مانند خستگی یا کوفتگی عضلانی درگیر هستند. پیش از این تحقیقاتی زیادی در مورد ابتلای برخی بهبودیافتگان کرونا به عوارض روحی از جمله استرس و افسردگی نیز منتشر شده بود.

این تحقیق که از سه هزار بیمار مرخص شده از بیمارستان‌های ووهان در چین- جایی که اولین بار کرونا شیوع پیدا کرد- ۶۸ درصد از آنها می‌گفتند شش ماه بعد از مرخص شدن همچنان با عوارض کرونا درگیر هستند و ۴۹ درصد نیز از عوارض کرونا یک سال بعد از بهبودی شکایت داشتند.

دیدگاهتان را بنویسید