معاون پژوهشی سازمان جهاد دانشگاه علوم پزشکی تهران مطرح کرد
دکتر محسن فاتح
معاون پژوهشی سازمان جهاد دانشگاه علوم پزشکی تهران مطرح کرد
معاونت پژوهشی جهاد دانشگاهی واحد علوم پزشکی تهران از سال ۱۳۷۰ فعالیت خود را در قالب کمیته طرح و تحقیقات جهاددانشگاهی و با کمک گرفتن از دانشجویان علاقمند آغاز نمود و از سال ۱۳۷۵بصورت تشکیلاتی و منسجم وارد مرحله جدیدی گردید. این معاونت در حال حاضر با زیرمجموعه یک مرکز تحقیقات، شش گروه پژوهشی و هشت مرکز خدمات تخصصی در حال فعالیت می باشد. ویژگی های فعالیت های پژوهشی در جهاددانشگاهی علوم پزشکی تهران عبارتند از انجام تحقیقات کاربردی و توسعه ای، تلاش برای کارفرمایی بودن پژوهش ها، استفاده از نیروی انسانی متخصص، متعهد، تلاش برای خوداتکایی مالی با تامین بیش از هشتاد درصد هزینه های سازمانی و ساختاری منعطف که به آن اجازه می دهد از دل سازمانی چنین کوچک پروژه ها و تحقیقاتی به ثمر برسد که بسیاری از آن ها برای اولین بار در کشور صورت می گیرد.
این گروه با هدف استفاده از کاربردهایی غیرحرارتی و فتوشیمیایی نور و لیزر در ترمیم بافتی، با همکاری رشته های مختلف تخصصی در حوزه پایه و بالینی مشغول فعالیت می باشد.
محورهای فالیت این گروه شامل موارد زیر است :
همکاری با سایر مراکز تحقیقاتی و دانشگاه ها و راهنمایی پایان نامه های دانشجویان در رشته های مرتبط با فعالیت گروه
این گروه با هدف انجام مطالعات بالینی کاربردهای تشخیصی و درمانی لیزر ونور راه اندازی شد.
عمده مطالعات این گروه در حوزه لیزر درماتولوژی و جراحی می باشد. گروه پژوهشی لیزر پزشکی در کنار کلینی ها ی تخصصی پوست، زخم و دندانپزشکی، فعالیت های پژوهشی خود را در ابداع کاربردهای جدید لیزر در پزشکی و بهبود کاربردهای موجود ادامه می دهد.
محورهای فعالیت های گروه عبارتند از :
این گروه با هدف بررسی اثرات متقابل نور یا لیزر با واسطه ترکیبات حساس به نور با منشا درون یا برون بافتی بر بافت ها یا سلول ها مشغول فعالیت می باشد.
همکاری با سایر مراکز تحقیقاتی و دانشگاهی و راهنمایی پایان نامه های دانشجویان در رشته های مرتبط با فعالیت گروه