برای مقابله با کرونا از چه غذاهایی بیشتر استفاده کنیم و چه غذاهایی را نباید مصرف کرد؟
ایسنا علوم پزشکی تهران – ویروس کرونا دستگاه ایمنی بدن را هدف قرار می دهد و هر چقدر این دستگاه قوی تر باشد ویروس دیرتر نفوذ می کند و اثرات منفی کمتری دارد. برای رفتن به جنگ این ویروس خطرناک از چه غذاهایی باید بیشتر استفاده کرد و چه غذاهایی را نباید مصرف کرد؟ ویروس […]
ایسنا علوم پزشکی تهران – ویروس کرونا دستگاه ایمنی بدن را هدف قرار می دهد و هر چقدر این دستگاه قوی تر باشد ویروس دیرتر نفوذ می کند و اثرات منفی کمتری دارد. برای رفتن به جنگ این ویروس خطرناک از چه غذاهایی باید بیشتر استفاده کرد و چه غذاهایی را نباید مصرف کرد؟
ویروس کرونا که در چین شناسایی و شیوع پیدا کرد به سرعت همه جهان را در برگرفته است و روز به روز به شمار مبتلایان و قربانیان آن افزود می شود.
کرونا تا کنون بیش از ۷ میلیون مبتلا در سراسر جهان داشته است و شمار قربانیان آن هم از مرز ۴۰۰ هزار نفر در سراسر جهان گذشته است.
ویتامین ها و مواد معدنی جزو ضروریاتی هستند که باید برای تقویت سیستم دفاعی بدن در مواجه با ویروس کرونا از آنها استفاده کرد.
برخی غذاهای جایگزین برای مکمل های غذایی وجود دارد که به طور قابل توجهی در تقویت سیستم ایمنی بدن نقش دارند که به آنها اشاره خواهیم کرد.
ویتامین C
ویتامین C جزو عناصر اساسی در تقویت سیستم دفاعی بدن است تا جایکه این ویتامین ها ایستگاه نخست در رویارویی با ویروس کرونا هستند.ویتامین سی نقش بسزایی در تقویت سیستم دفاعی و پیشگیری از ویروس کرونا دارد چرا که باعث می شود تا میکروب ها از بدن دفع شود و سیستم بدن در برابر با کرونا مقاوم تر شود. بسیاری از خوراکی ها وجود دارند که حاوی مقدار زیادی از ویتامین سی هستند که عبارتند از :
-زیتون که سرشار از ویتامین سی است و بدن را در برابر کرونا بسیار مقاوم می کند.
-پرتقال
-لیمو
-کیوی
-نارنگی
-هندوانه
همچنین بسیاری از سبزیجات حاوی ویتامین C هستند به خصوص سبزیجات با رنگ سبز تیره یعنی:
-انواع فلفل
-کلم بروکلی
و همچنین تمام آنچه که دارای برگهای سبز باشد مثل: جعفری ، اسفناج و سایر موارد.
۲- روی یا زینک
فلز روی به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک می کند ، زیرا تحقیقات نشان داده است که روی می تواند در روند مولکولی ایجاد شده در ایجاد مخاط و باکتری ها در معابر بینی اختلال ایجاد کند و از این طریق با ویروس ها مبارزه می کند و از اثرات آنها جلوگیری می کند.
روی در این غذاها موجود است:
-انواع آجیل ها و بادام زمینی
هر روز یک مشت آجیل باید مصرف شود زیرا به تقویت ایمنی کمک می کند.
– انواع غذاهای دریایی
لوپین ها
لوپین را می توان روزانه و همراه با آب لیمو و زیره مصرف کرد زیرا یک وعده غذایی کامل برای افزایش ایمنی ، ضد التهاب و استرس اکسیداتیو محسوب می شود.
اومگا ۳
اومگا ۳ در این غذاها وجود دارد:
-ماهی بخصوص ماهی های چرب.
-آجیل و خشکبار
– روغن داغ
-دانه کتان
ویتامین E
در روغن زیتون و روغن داغ یافت می شود.
اهمیت پروتئین ها
دکتر شری آل آنسی همچنین تأکید کرد: لازم است که به طور روزانه پروتئین میل شود ، خواه از پروتئین های حیوانی مانند گوشت ، مرغ ، ماهی و تخم مرغ یا سبزیجات مانند لوبیا ، لوبیا ، لوپین و عدس باشد.
خوردنی ها ممنوعه:
اما بعضی از خوراکی ها را نباید مصرف کرد چرا که باعث ضعیف شدن سیستم ایمنی بدن می شود و عبارتند از:
۱-قندهای ساده
قندهای ساده در تغذیه ویروس ها کمک می کنند ، زیرا یک جسم خارجی در بدن وجود دارد که از قند تغذیه می کند ، بنابراین باید کاملا از آنها خودداری کرد و آن را با عسل سفید یا میوه جایگزین کرد زیرا که میوه و عسل بسیار مفید هستند و قند طبیعی بدن را فراهم می کنند.
۲-وعده های غذایی چرب.
۳-غذای آماده و سرخ شده.
۴- مواد نگهدارنده.
نوشیدنی ها
بعضی از نوشیدنی ها باعث می شوند تا سیستم دفاعی بدن بالا رود و به رویارویی با ویروس کمک کنند چرا که ویروس در ابتدا به بینی، دهان و حلق حمله می کند و می توان با کمک این نوشیدنی ها ویروس را از بین برد. این نوشیدنی ها عبارتند از:
– نوشیدنی های گیاهی گرم.
– زنجبیل با عسل
-آویشن
آیا پیروی از رژیم غذایی در این دوره ، ایمنی بدن را کاهش می دهد؟
یک مشاور تغذیه درمانی تأیید می کند که برخی از روش های رژیم غذایی ناسالم وجود دارد که کالری ها را به شدت کاهش می دهد و ایمنی را تضعیف می کند و به همین خاطر باید در این مدت از رژیم خودداری کرد اما اگر کسی از رژیم متعادل سالم همانطور که گفته شد پیروی کرد و از خوردن غذاهای چرب و قند خودداری کرد وزن بدن خود را بدون هیچ سیستم نادرستی کاهش می دهد.
هیچ دیدگاهی درج نشده - اولین نفر باشید