ایسنا علوم پزشکی تهران – آمار جهانیِ مبتلایان به عفونت کووید ۱۹ ناشی از کروناویروس جدید به ۴۵ میلیون و ۹۲۱ هزار و ۷۹۴ نفر رسیده و تاکنون مرگ یک میلیون و ۱۹۳ هزار و ۹۱۲ نفر نیز بر اثر ابتلا به این بیماری تأیید شده است. بنابر تازهترین آمارها ۳۳ میلیون و ۲۵۲ هزار […]
ایسنا علوم پزشکی تهران – جورج یوستیس، وزیر محیط زیست انگلیس روز چهارشنبه گفت: به احتمال زیاد اولین واکسن COVID-19 ناقص خواهد بود و هنوز مشخص نیست که چه زمانی آماده می شوند و چه میزان از آنها محافظت می کنند. به گزارش سرویس ترجمه ایسنا علوم پزشکی تهران به نقل از رویترز، وزیر محیط […]
ایسنا علوم پزشکی تهران – آمار جهانیِ مبتلایان به عفونت کووید ۱۹ ناشی از کروناویروس جدید به ۴۴ میلیون و ۲۸۳ هزار و ۳۸ نفر رسیده و تاکنون مرگ یک میلیون و ۱۷۲ هزار و ۷۵ نفر نیز در اثر این بیماری تأیید شده است. به گزارش ایسنا، همچنین بنابر تازهترین آمارها ۳۲ میلیون و […]
ایسنا علوم پزشکی تهران – محققان انگلیسی سرگرم تولید آزمایش تنفسی سادهای هستند که میتواند آلودگی به کووید-۱۹ را در یک دقیقه تشخیص دهد. به گزارش روزنامه دیلی میل، محققان می گویند، این آزمایش تنفسی غیرتهاجمی است و برای انجام آن نیازی به سواب نیست. در این آزمایش از «امضاهای تنفسی» برای تشخیص سریع کووید-۱۹ از […]
ایسنا علوم پزشکی تهران – مطالعه جدید نشان می دهد بیماران کرونایی مبتلا به بیماری کلیوی یا بیمارانی که کلیه هایشان به خاطر ویروس آسیب دیده با ریسک بالاتر مرگ ناشی از کووید۱۹ روبرو هستند. محققان در این مطالعه ۳۷۲ بیمار بستری شده را در بخش ICU چند بیمارستان در بریتانیا مورد بررسی قرار دادند. […]
ایسنا علوم پزشکی تهران – سخنگوی وزارت بهداشت، به ارائه تازهترین آمار بیماران و فوتیهای کرونا در کشور پرداخت و گفت: در شبانه روز گذشته ۵۹۶۰ بیمار جدید مبتلا به کرونا در کشور شناسایی شدند. سیما سادات لاری، بعد از ظهر دوشنبه پنجم آبان ۹۹، به ارائه گزارشی از وضعیت کرونا در کشور پرداخت و اظهار داشت: […]
ایسنا علوم پزشکی تهران – نتایج مطالعه جدید نشان می دهد بیماران کرونایی بستری شده در بیمارستان که به خاطر پیشگیری از بیماری قلبی عروقی روزانه آسپرین مصرف می کردند با خطر کمتر مرگ روبرو بودند. مصرف کنندگان آسپرین کمتر در بخش مراقبتهای ویژه (ICU) بستری شده یا به دستگاه تنفسی ونتیلاتور متصل میشوند و […]
ایسنا علوم پزشکی تهران – بر اساس یک یافته جدید، متابولیت تولید شده پس از مصرف سویا در رژیم غذایی ممکن است موجب کاهش فاکتور پرخطر اصلی زوال عقل شود. محققان دانشگاه پیتزبرگ آمریکا دریافتند مردان و زنان مسن ژاپنی که سویا مصرف میکردند میزان کم آسیب در ماده سفید مغزشان مشاهده شد. «آکیرا سکیکاوا»، […]