آووکادو به حفظ هوشیاری افراد چاق کمک می کند
ایسنا علوم پزشکی تهران – بر اساس مطالعات ، افرادی که دارای اضافه وزن یا چاقی هستند ، در معرض خطر ابتلا به کاهش شناختی یا زوال عقل در سالهای پیری قرار دارند. با این وجود ممکن است کماکان امید وجود داشته باشد ، زیرا پژوهشی جدید نشان می دهد که خوردن آووکادو به صورت […]
ایسنا علوم پزشکی تهران – بر اساس مطالعات ، افرادی که دارای اضافه وزن یا چاقی هستند ، در معرض خطر ابتلا به کاهش شناختی یا زوال عقل در سالهای پیری قرار دارند. با این وجود ممکن است کماکان امید وجود داشته باشد ، زیرا پژوهشی جدید نشان می دهد که خوردن آووکادو به صورت روزانه ممکن است به چنین افرادی کمک کند تا تمرکز ذهنی خود را حفظ کنند.
به گزارش ایسنا علوم پزشکی تهران به نقل از اطلس نیوز ، میوه آووکادو منبع خوبی از ماده لوتئین است ، لوتئین ماده ای است که با فواید شناختی همراه است. در حالی که قبلاً فواید رژیم غذایی غنی از آووکادو در کودکان و افراد مسن مورد بررسی قرار گرفته است ، چنین تحقیقاتی با در نظر گرفتن عامل اضافه وزن یا چاقی در افراد انجام نشده است.
پژوهشگران دانشگاه ایلینویز تصمیم گرفتند که این دیدگاه را تغییر دهند.
در یک مطالعه ۱۲ هفته ای که بر روی ۸۴ داوطلب دارای اضافه وزن یا چاقی انجام گرفت، محققان نیمی از شرکت کنندگان را در رژیم غذایی قرار دادند که شامل آووکادو تازه روزانه و نیمی دیگر در برنامه غذایی مشابهی بود که مصرف آووکادو را شامل نمی شد.
در آغاز و پایان دوره ۱۲ هفته ای ، همه داوطلبان سه تست شناختی را انجام دادند که برای سنجش میزان تمرکز آنها طراحی شده بود. علاوه بر این ، سطح لوتئین در جریان خون و شبکیه آنها ، که نشانگر میزان لوتئین در مغز است نیز اندازه گیری شد.
پس از این بررسی ها مشخص شد که نه تنها داوطلبانی که در رژیم غذایی آنها آووکادو وجود داشت میزان بیشتری از لوتئین نسبت به همتایان گروه کنترل خود داشتند بلکه در یکی از این سه آزمایش به طور قابل توجهی بهتر عمل کردند . این آزمایش به منظور بررسی میزان مهار تمرکز افراد بود ، توانایی حفظ تمرکز بر روی یک کار حتی در شرایطی که عوامل حواس پرتی افراد را احاطه کرده باشد.
محققان اذعان می کنند که این عملکرد بهبود یافته می تواند به دلیل برخی دیگر از خصوصیات سلامتی آووکادو ، مانند غنای فیبر و چربی های اشباع نشده نیز باشد. علاوه بر این ممکن است که سایر منابع غذایی لوتئین ، مانند سبزیجات برگ دار یا تخم مرغ اثر مشابهی داشته باشند.
دانشمند سرشناس ، پروفسور نعمان خان در این باره گفت: آنچه ما از نتایج این پژوهش فرا می گیریم این است که آووکادو ممکن است یکی از آن دسته از میوه هایی باشد که با استفاده از روش های خاص محافظت کننده سیستم عصبی است. این کار شواهد و مدارکی را برای پشتیبانی از فواید یکی از گزینه هایی که مردم در میان انبوهی از غذاهای سالم برای مصرف دارند ، فراهم می کند.
مقاله ای در مورد نتایج این تحقیقات به تازگی در ژورنال بین المللی روانشناسی منتشر شده است.
مترجم: مجید پوست چیان
هیچ دیدگاهی درج نشده - اولین نفر باشید