دوره کمون یا پنهان کروناویروس چه مدت است؟
ایسنا علوم پزشکی تهران – در حالی که ایالات متحده نخستین مورد مرگ بر اثر ابتلا به کرونا ویروس خود را ثبت کرد و همینطور تعداد افراد مبتلا در سراسر جهان رو به افزایش است ، بسیاری از مردم به خوبی آگاه شده اند که برای تشخیص این بیماری باید مراقب چه علایمی باشند و […]
ایسنا علوم پزشکی تهران – در حالی که ایالات متحده نخستین مورد مرگ بر اثر ابتلا به کرونا ویروس خود را ثبت کرد و همینطور تعداد افراد مبتلا در سراسر جهان رو به افزایش است ، بسیاری از مردم به خوبی آگاه شده اند که برای تشخیص این بیماری باید مراقب چه علایمی باشند و چگونه از خود در برابر آن محافظت کنند.
به گزارش ایسنا علوم پزشکی تهران به نقل از سی ان ان، کروناویروس جدید باعث می شود افراد بیمار، معمولاً به علائم خفیف یا متوسط بیماری دستگاه تنفسی فوقانی ، شبیه به سرماخوردگی دچار شوند. علائم این بیماری شامل آبریزش بینی، سرفه، گلودرد، سردرد و تب است که ممکن است برای چند روز تداوم داشته باشد.
راه اندازی سایت کلینیک پوست و مو جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران را مشاهده کنید
برای مبتلایان به سیستم ایمنی ضعیف، افراد مسن و بسیار جوان، این احتمال وجود دارد که ویروس می تواند باعث ایجاد بیماری های دستگاه تنفسی پایین تر و بسیار جدی تر مانند ذات الریه یا برونشیت شود.
چگونه شیوع پیدا می کند؟
انتقال این ویروس بین انسان هنگامی اتفاق می افتد که شخص با ترشحات یک فرد آلوده مانند قطرات سرفه او در تماس قرار بگیرد.
بسته به میزان وخامت ابتلای فرد به بیماری، سرفه، عطسه یا دست دادن می تواند باعث انتقال کرونا ویروس شود. این ویروس همچنین می تواند از راه تماس با چیزی که یک شخص آلوده پیش از این لمس کرده و سپس با لمس دهان ، بینی یا چشم شما انتقال پیدا کند. بر اساس اعلام مرکز کنترل بیماری های واگیر ایالات متحده، مراقبین و پرستاران می توانند از طریق لمس زباله های بیمار در معرض آلودگی و ابتلا به ویروس قرار بگیرند.
به نظر می رسد کرونا ویروس به طور عمده از فردی به فرد دیگر انتقال می یابد
مرکز پیشگیری از بیماریهای واگیر امریکا CDC اعلام کرد: تصور می شود که افراد وقتی دچار بیشترین علامت (مریض ترین حالت) هستند، آلوده تر باشند. برخی انواع شیوع ویروس ممکن است پیش از بروز علائم در افراد رخ دهد ؛ گزارش هایی در مورد مشاهده این مورد در بیماری کرونا ویروس وجود دارد ، اما تصور نمی شود این اصلی ترین شیوه شیوع آن باشد.
درمانگاه زخم جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران را مشاهده کنید
چگونه درمان می شود؟
هیچ درمان ضد ویروسی خاصی وجود ندارد، اما تحقیقات در حال انجام است.
بیشتر اوقات علائم کروناویروس به خودی خود از بین می روند و متخصصان توصیه می کنند که هر چه سریعتر به دنبال مراقبت از بیمار باشید. اگر علائم از احساس سرماخوردگی بدتر شد، به پزشک مراجعه کنید. پزشکان می توانند با تجویز داروی درد یا تب ، علائم را تسکین دهند. مرکز پیشگیری و کنترل بیماری های واگیر ایالات متحده می گوید استفاده از دستگاه بخور و رطوبت ساز در منزل یا حمام گرم می تواند به تسکین علائم گلو درد یا سرفه کمک کند.
افراد مبتلا به کروناویروس برای کمک به تسکین علائم باید از مراقبت حمایتی استفاده کنند. در بعضی موارد شدید، این مراقبت شامل پشتیبانی از عملکرد ارگان های حیاتی بدن است.
افرادی که فکر می کنند ممکن است در معرض ویروس قرار گرفته باشند باید سریعاً با ارائه دهنده خدمات بهداشت و درمانی منطقه خود تماس بگیرند.
دوره کمون یا پنهان کروناویروس چه مدت است؟
قرنطینه معمولاً برای دوره کمون تنظیم می شود یعنی طول مدت زمانی که افراد بعد از قرار گرفتن در معرض بیماری به آن مبتلا شده اند. برای کرونا ویروس جدید، دوره قرنطینه از آخرین تاریخ مواجهه با فرد مبتلا ۱۴ روز است ، زیرا ۱۴ روز طولانی ترین دوره کمونی است که در بیماری های مشابه دیده شده است.
چگونه می توانید از ابتلا به کروناویروس جلوگیری کنید؟
هیچ گونه واکسنی برای محافظت در برابر آن وجود ندارد، حداقل تا به امروز چنین چیزی وجود ندارد.
انستیتوی ملی بهداشت ایالات متحده و موسسات پزشکی در سایر نقاط جهان در حال کار به منظور توسعه واکسن کروناویروس هستند اما ماهها طول خواهد کشید تا آزمایش های بالینی هر گونه واکسن جدید انجام شود و بیش از یک سال طول می کشد تا این واکسن در دسترس عموم قرار گیرد.
در عین حال، شما می توانید با دوری از افرادی که بیمار هستند، خطر ابتلا به این ویروس را کاهش دهید. هنگام سرفه یا عطسه، دهان و بینی خود را بپوشانید و اشیاء و سطوحی که لمس می کنید را ضد عفونی کنید.
از لمس چشم، بینی و دهان خودداری کنید. دستان خود را حداقل به مدت ۲۰ ثانیه با صابون و آب بشویید.
آگاهی نیز مهم است. اگر بیمار هستید و دلیلی بر این باور دارید که ممکن است کروناویروس باشد، باید به یک مرکز خدمات درمانی مراجعه کنید و به دنبال درمان زودهنگام بیماری باشید.
درمان در منزل یکی از مقالات برتر را مشاهده کنید
مترجم : مجید پوست چیان
هیچ دیدگاهی درج نشده - اولین نفر باشید