دو سوم موارد ابتلا به کرونا ویروس در جهان شناسایی نشده اند
ایسنا علوم پزشکی تهران – بر اساس یک گزارش جدید از تیم مدلسازی بیماری های عفونی سازمان بهداشت جهانی WHO مستقر در کالج امپریال لندن تخمین زده می شود که حدود دو سوم موارد ابتلا به کرونا ویروس جدید یا کووید ۱۹ در سراسر جهان شناسایی نشده اند. تجزیه و تحلیل اطلاعات نشان می دهد […]
ایسنا علوم پزشکی تهران – بر اساس یک گزارش جدید از تیم مدلسازی بیماری های عفونی سازمان بهداشت جهانی WHO مستقر در کالج امپریال لندن تخمین زده می شود که حدود دو سوم موارد ابتلا به کرونا ویروس جدید یا کووید ۱۹ در سراسر جهان شناسایی نشده اند. تجزیه و تحلیل اطلاعات نشان می دهد که گسترش جهانی کرونا ویروس جدید به طور قابل توجهی بیشتر از تعداد فعلی موارد تایید شده است.
به گزارش ایسنا علوم پزشکی تهران به نقل از اطلس نیوز، ناتسوکو ایمای ، یکی از نویسندگان این گزارش جدید توضیح داد: ما در حال مشاهده موارد بیشتری هستیم که از کشورها و مناطق خارج از سرزمین اصلی چین گزارش می شوند ، در حالی که افراد مبتلا هیچ گونه سابقه سفر یا پیوندی با شهر ووهان چین که کانون اصلی شیوع کروناویروس جدید است نداشته اند.
درمان در منزل یکی از مقالات برتر را مشاهده کنید
تجزیه و تحلیل ما، نتایج گزارشهای منتشر شده توسط سایر گروه های تحقیقاتی با استفاده از شمارش تعداد پروازها از شهر ووهان و تعداد گزارش شده از موارد ابتلا به ویروس COVID-19 را بسط داده و تأیید می کند. این نتایج جدید همچنین اهمیت نظارت و کشف موارد ابتلا به کرونا ویروس را نشان می دهد که در صورت موفقیت کشورها در این زمینه ، می توان این اپیدمی را کنترل و مهار کرد.
تا به امروز، بیش از هشتاد هزار مورد تایید شده ابتلا به ویروس Covid-19 در سراسر جهان وجود دارد ، که اکثر آنها در چین متمرکز شده اند. مطالعات قبلی نشان می دهد که بیشتر موارد ابتلا به بیماری با علائم خفیف همراه هستند.
به نظر می رسد تنها اقلیتی اندک از موارد تأیید یافته به بیماریهای خطرناک مانند ذات الریه پنومونی مبتلا می شوند و این یافته برخی از محققان را به این نتیجه می رساند که شیوع کرونا ویروس ممکن است گسترده تر از تعداد فعلی باشد.
این گزارش جدید به بررسی چگونگی نظارت دقیق کشورها بر شیوع بیماری در مقایسه با میانگین حجم مسافرانی که از مرکز اپیدمی در ووهان چین به سایر نقاط سفر می کنند ، می پردازد.
درمانگاه زخم جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران را مشاهده کنید
سانگنتا باتیا، یکی از پژوهشگران این مطالعه جدید گفت: ما میانگین ماهانه مسافران از ووهان به مقاصد مهم بین المللی را با تعداد موارد ابتلا به COVID-19 که در خارج از کشور شناسایی شده اند مقایسه کردیم. بر اساس این داده ها ، تعداد موارد غیر قابل شناسایی در سطح جهان را تخمین می زنیم و می دانیم که تقریباً دو سوم موارد ممکن است در این مرحله قابل شناسایی نباشند. یافته های ما نتایج تجزیه و تحلیل های مشابه انجام شده توسط گروه های دیگر در این زمینه را تأیید می کند.
این گزارش نتیجه گیری می کند که به احتمال زیاد تعدادی زنجیره انتقال ناشناخته در بسیاری از کشورهای جهان آغاز شده است. مدیر کل سازمان بهداشت جهانی تدروس آدانوم در جلسه توجیهی اخیر WHO ، این نگرانی رو به رشد را تایید کرد.
مدیرکل سازمان بهداشت جهانی گفت: اگرچه کل موارد ابتلا به Covid-19 در خارج از چین نسبتاً کم باقی مانده است، ما نگران تعداد مواردی هستیم که هیچ پیوند اپیدمیولوژیک مشخصی مانند سابقه سفر به چین و یا تماس با یک مورد تأیید شده نداشته باشند.
اگرچه مدیرکل اظهار داشت پنجره فرصت برای مهار این کروناویروس کوچک است ، سازمان بهداشت جهانی هنوز این شیوع را به عنوان یک بیماری همه گیر جهانی طبقه بندی نکرده است. در حال حاضر کمتر از ۲۰۰۰ مورد در خارج از چین تأیید شده است، با این حال ، همانطور که این گزارش جدید نشان می دهد، شیوع ویروس ممکن است گسترده تر از تعداد رسمی باشد.
جنیفر نوزو ، اپیدمیولوژیک از دانشگاه جان هاپکینز ، بیان کرد که علی رغم اعلان رسمی سازمان بهداشت جهانی، شیوع کروناویروس در حال حاضر هم یک بیماری همه گیر جهانی است. در حالی که تفاوت بین بیماری واگیردار و بیماری همه گیرجهانی ممکن است تا حدی معنا دار باشد ، بر اساس گسترش جغرافیایی کرونا ویروس جدید، نوزو پیشنهاد می کند که این اصطلاحات به طور اساسی بر نحوه برخورد ما با این ویروس در سطح منطقه ای تاثیر می گذارد.
راه اندازی سایت کلینیک پوست و مو جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران را مشاهده کنید
نوزو گفت: من معتقدم که ما در مراحل اولیه این بیماری همه گیر هستیم. من فکر می کنم برای ما مهم است با صراحت صحبت کنیم که آیا امکان مهار بیماری همه گیر وجود دارد یا اینکه ما در حال تشدید شیوع این بیماری هستیم، زیرا نگرانی من این است که در حال منحرف کردن منابع از سطح جوامع کوچک هستیم.
مترجم : مجید پوست چیان
هیچ دیدگاهی درج نشده - اولین نفر باشید