بیش از ۲۰ واکسن با هدف پیشگیری از بیماری کرونا ویروس در حال آزمایش است
ایسنا علوم پزشکی تهران – اگرچه پزشکان تا کنون واکسن یا درمانی برای کروناویروس جدید پیدا نکرده اند اما مسئولان بهداشت و شرکتهای دارویی در سراسر جهان برای توسعه چنین دارویی سخت در تلاش هستند. مدیر کل سازمان بهداشت جهانی در این باره گفت: بیش از ۲۰ واکسن بالقوه با هدف پیشگیری از بیماری کرونا […]
ایسنا علوم پزشکی تهران – اگرچه پزشکان تا کنون واکسن یا درمانی برای کروناویروس جدید پیدا نکرده اند اما مسئولان بهداشت و شرکتهای دارویی در سراسر جهان برای توسعه چنین دارویی سخت در تلاش هستند.
مدیر کل سازمان بهداشت جهانی در این باره گفت: بیش از ۲۰ واکسن بالقوه با هدف پیشگیری از بیماری کرونا ویروس در سراسر جهان در حال آزمایش است.
به گزارش ایسنا علوم پزشکی تهران به نقل از سی ان ان، کارشناسان علم پزشکی پیوسته اظهار می کنند که حداقل یک سال زمان نیاز است تا هرگونه واکسن تایید شود و مجوزهای لازم برای توزیع گسترده را دریافت کند.
در همین حال، چندین درمان با هدف بهبود بیماران یا کاهش علائم در حال حاضر در حال طی کردن آزمایشات بالینی هستند.
در اینجا برخی از تحولات اخیر درباره یافتن درمان و واکسن کروناویروس جدید آمده است.
درمان های بالقوه
داروی ضد ویروسی Remdesivir
سازمان بهداشت جهانی اعلام کرده است که یک داروی ضد ویروسی موجود به نام Remdesivir نشانه هایی از کمک به درمان کرونا ویروس جدید را نشان می دهد.
بروس آیلوارد ، معاون مدیر کل سازمان بهداشت جهانی WHO ، این هفته در یک کنفرانس مطبوعاتی در پکن گفت: هم اکنون فقط یک دارو وجود دارد که فکر می کنیم می تواند اثربخشی واقعی در مقابله با کروناویروس داشته باشد و آن را از بین ببرد.
داروی Remdesivir یک داروی تجربی است که پیش از این برای درمان ویروس ابولا در انسان مورد آزمایش قرار گرفته است ، اگرچه مطالعات نشان می دهد که برای این بیماری بی اثر است.
این دارو که توسط شرکت بیوتکنولوژی آمریکایی Gilead Science تولید شده در حال سپری کردن آزمایشات زیر است:
مرکز پزشکی دانشگاه نبراسکا اوماها: یک آزمایش بالینی در آنجا در حال انجام است و اولین شرکت کننده یک آمریکایی است که از کشتی مسافرتی الماس پرنسس مستقر در ژاپن پیاده شده است.
شرکت کنندگان در آغاز این پژوهش مقدار ۲۰۰ میلی گرم داروی مذکور را به صورت داخل وریدی و ۱۰۰ میلی گرم هم در طی ۱۰ روزی که در بیمارستان بستری هستند ، دریافت می کنند. یک گروه از افراد نیز دارونمایی دریافت می کند که شبیه به Remdesivir است و فقط حاوی مواد غیرفعال است.
دکتر آنتونی فاشی ، مدیر موسسه ملی آلرژی و بیماریهای عفونی ، گفت: ما به زودی خواهیم فهمید که آیا این دارو کار می کند یا خیر.
– مطالعات در موسسات دیگر: حدود ۱۰۰۰ بیمارمبتلا به کروناویروس در آسیا ، بخشی از دو مطالعه تصادفی در مورد داروی Remdesivir هستند که از ماه مارس آغاز می شود.
یک پژوهش بر روی حدود ۴۰۰ بیمار مبتلا به علائم شدید انجام خواهد شد. مورد دیگر برای حدود ۶۰۰ بیمار با علائم معتدل تر خواهد بود. این مطالعه به اثربخشی دوزهای مختلف دارو می پردازد. بیماران در هر دو گروه به مدت ۵ یا ۱۰ روز دارو را دریافت می کنند.
داروهای ایدز: پزشکان در سراسر جهان ، از جمله در تایلند و چین ، سعی در تولید ترکیبی از داروهای HIV و آنفولانزا دارند.
نتایج این مطالعات به طور عمومی گزارش نشده است ، اما دلایل چندی برای کشف داروهای ضد ویروسی HIV وجود دارد. مانند بیماری ایدز ، کرونا ویروس ها یک نوع از ویروس RNA هستند. سالها پیش ، ترکیبی از داروهای ایدز و یک داروی ضد ویروسی به نظر می رسید که در کنترل شیوع بیماری سارس ، ناشی از یک کرونا ویروس متفاوت ، به برخی بیماران کمک می کند.
دکتر استن ورموند ، رئیس دانشکده بهداشت عمومی ییل ماه گذشته گفته بود: چین از اپیدمی کرونا ویروس قبلی (SARS و MERS) دریافت که داروهای ضد ویروسی موجود را برای معالجه جزئی جدیدترین خطر بهداشتی جهان (کروناویروس) تغییر کاربری داده و مورد استفاده قرار دهد.
مترجم: مجید پوست چیان
هیچ دیدگاهی درج نشده - اولین نفر باشید