دانشمندان می توانند با تغییر کاربری داروها، آنها را برای درمان کروناویروس جدید به کار گیرند
ایسنا علوم پزشکی تهران – تحقیقات جدید روی چندین داروی ضد ویروسی متمرکز شده که دانشمندان می توانند با تغییر کاربری، آنها را برای درمان کروناویروس جدید استفاده کنند. این داروها عبارتند از: تیوکلانین ، اریتاوآنسین ، دالباوینسین ، موننسین و امتین. براساس آخرین گزارش سازمان بهداشت جهانی (WHO) ، در حال حاضر ۸۱۱۰۹ مورد […]
ایسنا علوم پزشکی تهران – تحقیقات جدید روی چندین داروی ضد ویروسی متمرکز شده که دانشمندان می توانند با تغییر کاربری، آنها را برای درمان کروناویروس جدید استفاده کنند. این داروها عبارتند از: تیوکلانین ، اریتاوآنسین ، دالباوینسین ، موننسین و امتین.
براساس آخرین گزارش سازمان بهداشت جهانی (WHO) ، در حال حاضر ۸۱۱۰۹ مورد تایید شده از ابتلا به ویروس COVID-19 در سراسر جهان وجود دارد، بیماری که به دلیل آلودگی به کروناویروس SARS-CoV-2 – در سراسر جهان شیوع یافته است. در دنیا ۲۷۶۲ نفر در اثر ابتلا به کروناویروس SARS-CoV-2 جان خود را از دست داده اند.
در حال حاضر درمانی برای این بیماری وجود ندارد ، این بدین مفهوم است که پزشکان و متخصصان نمی توانند برای افرادی که به این ویروس مبتلا هستند کار زیادی انجام دهند.
اگرچه اکثر بزرگسالانی که از نظر جسمی سالم هستند می توانند برای مقابله با این ویروس به سیستم ایمنی بدن خود اعتماد کنند ، عدم وجود درمان COVID-19 به ویژه برای افراد مسن و کسانی که دارای بیماریهای زمینه ای مانند بیماریهای قلبی عروقی ، دیابت ، بیماریهای تنفسی و فشار خون بالا هستند نگران کننده است.
در این موارد ، نیاز به درمان فوری بسیارحیاتی است. بنابراین ، گروهی از دانشمندان اروپایی در حال حاضر طیف وسیعی از داروهای ضد ویروس موجود را با این امید که برخی از آنها ممکن است به درمان ویروس جدید کمک کنند ، بررسی کرده اند.
دنیس کاینوف ، استادیار دانشگاه علم و فناوری نروژ در تروندهایم ، نویسنده ارشد این مقاله جدید است. نتایج به دست آمده در ژورنال بین المللی بیماریهای عفونی منتشر شده است.
چرا داروهای موجود را برای درمان کرونا تغییرکاربری می دهیم؟
کاینوف و همکارانش اطلاعات ۱۱۹ داروی ضد ویروس ایمن در انسان را بنام عوامل ضد ویروسی با طیف گسترده (BSAAs) بررسی و جمع بندی کردند. داروهای BSAA ترکیباتی هستند که ویروس هایی را که متعلق به دو یا چند خانواده ویروسی هستند هدف قرار می دهند.
محققان در مقاله پژوهشی خود توضیح می دهند الگوی پیشین درمانی که بر اساس آن یک دارو فقط یک ویروس را هدف قرار می داد ، اکنون به رویکرد نوین ” یک دارو برای چندین ویروس ” تبدیل شده است. این فرآیند با ظهور داروهای BSAA آغاز شد.
دانشمندان ترکیبات BSAA را بر اساس این ایده به کار می گیرند که ویروس های مختلف از مسیرهای مشابه و عوامل میزبان یکسان برای تکثیر و گسترش در یک سلول استفاده می کنند. بنابراین ، یک دارو به طور بالقوه می تواند چندین ویروس مختلف را به طور همزمان هدف قرار دهد.
کاینوف و تیمش همچنین مزایای تغییر کاربری داروهای موجود در مقایسه با تولید داروهای جدید در مبارزه با عفونت های ویروسی را توضیح می دهند.
آنها در مقاله شان می نویسند: مراحل سنتز شیمیایی ، فرآیندهای تولید ، ایمنی قابل اعتماد و خصوصیات فارماکوکینتیک در [مدلهای حیوانی] و مراحل رشد بالینی اولیه این داروها از قبل موجود هستند.
دنیس کاینوف افزود : تغییر کاربری داروها یک استراتژی برای تولید ارزش افزوده از داروی موجود با هدف قرار دادن بیماری هایی غیر از مواردی است که در ابتدا برای آن منظور تولید شده بودند.
پژوهشگران بیان کردند که افزایش شانس موفقیت در بازار، کاهش هزینه تولید و سرعت دسترسی به درمان فقط برخی از ویژگی های منحصر به فرد ارائه شده در روش تغییر کاربری داروها برای درمان کروناویروس COVID-19 است.
مترجم: مجید پوست چیان
هیچ دیدگاهی درج نشده - اولین نفر باشید