ویروس کرونا چگونه ما را آلوده می کند؟
جهاد دانشگاهی واحد علوم پزشکی تهران- بلومبرگ: دانشمندان هنوز در تلاشند تا مشخص کنند که ویروس کورونا که شرایط بحرانی در جهان ایجاد کرده چگونه گسترش می یابد. بر این اساس می توان با بررسی فرضیه های اصلی در مورد چگونگی گسترش ویروس کرونا به خودمان کمک کنیم. به گزارش سرویس ترجمه به نقل از […]
جهاد دانشگاهی واحد علوم پزشکی تهران- بلومبرگ: دانشمندان هنوز در تلاشند تا مشخص کنند که ویروس کورونا که شرایط بحرانی در جهان ایجاد کرده چگونه گسترش می یابد. بر این اساس می توان با بررسی فرضیه های اصلی در مورد چگونگی گسترش ویروس کرونا به خودمان کمک کنیم.
به گزارش سرویس ترجمه به نقل از بلومبرگ استفاده از عینک محافظ بیشتر از ماسک می تواند مانع ابتلا به ویروس باشد .
به طور گسترده ای فرض بر این است که ویروس در ترشحات تنفسی و از سرفه یا عطسه یک فرد آلوده خارج می شود و سازمان بهداشت جهانی توصیه می کند از تماس نزدیک با هر کسی که تب و سرفه یا سایر علائم تنفسی دارد خودداری کنید. این بدان معناست که تا حداقل یک متر (۳ فوت) از بیمار مبتلا فاصله بگیرید و از در آغوش گرفتن و بوسیدن افراد با علائم کرونا خودداری کنید.
در این میان امکان انتقال ویروس کرونا از طریق چشم ها مورد توجه قرار نگرفته است. گروهی از چشم پزشکان در نامه ای به لانست عنوان کرده اند که بافتی که به ملتحمه معروف است و قسمت داخلی پلک ها و سفیدی چشم را می پوشاندمی تواند دروازه ای برای انتقال عفونت ها باشد. بر این اساس پزشکان متخصص چشم لنست پوشیدن عینک محافظ را برای بررسی موارد مشکوک به ویروس کرونا و در شرایطی که ویروس اپیدمیک شده پیشنهاد می کنند.
ماسک ها در این شرایط فقط از این جهت مفید هستند که شما را از بردن دست آلوده به سمت دهان باز می دارند.
ذرات کوچک
وقتی افراد عطسه می کنند ، سرفه می کنند و حتی نفس می کشند ، ذرات بسیار کوچک ساطع می شوند که این ذرات معلق در هوا می توانند برای مدتی در هوا شناور شوند. هنگامی که ویروس توسط چنین ذراتی حمل می شود ، احتمال ابتلا به آنها بیشتر است. بر این اساس کارکنان مراقبت های بهداشتی در تعامل با افراد آلوده نیاز به اقدامات احتیاطی اضافی دارندو باید همانند تعامل با بیماری که سل دارد عمل کنند.
یکی دیگر از مسیرهای انتقال احتمال مساله استفاده از توالت و شستن نامناسب دست ها و سپس لمس کردن سطوح یا تهیه مواد غذایی است. این مساله می تواند به عنوان عاملی که صدها مسافر و خدمه کشتی کروز مسافرتی را آلوده کرد، شناخته شود.
آب ، مواد غذاییی و اشیاء یا مواد بی جان مانند لباسها یا وسایل منزل هم ممکن است منبع عفونت باشند به ویژه اگر آنها توسط ترشحات تنفسی یا مدفوع فرد آلوده، آلوده شده باشند. بر این اساس در مناطقی که ویروس اپیدمی می شود، نوشیدن آب جوشیده ، جلوگیری از خوردن مواد غذایی خام و شستن مکرر دستها توصیه می شود
اصل خبر را در بلومبرگ ببینید .
هیچ دیدگاهی درج نشده - اولین نفر باشید