چگونه نور سوسو زدن می تواند به نبرد با آلزایمر کمک کند
ایسنا علوم پزشکی تهران – دانشمندان با تحقیق بر روی موش ها ، درک بهتری از مزایای درمانی قرار دادن بیماران مبتلا به آلزایمر در معرض نور چشمک زن برای بیماری آلزایمر پیدا کردند. به گزارش ایسنا علوم پزشکی تهران به نقل از مدیکال نیوز تودی ، تیمی از دانشمندان موسسه فناوری جورجیا آتلانتا مستنداتی […]
ایسنا علوم پزشکی تهران – دانشمندان با تحقیق بر روی موش ها ، درک بهتری از مزایای درمانی قرار دادن بیماران مبتلا به آلزایمر در معرض نور چشمک زن برای بیماری آلزایمر پیدا کردند.
به گزارش ایسنا علوم پزشکی تهران به نقل از مدیکال نیوز تودی ، تیمی از دانشمندان موسسه فناوری جورجیا آتلانتا مستنداتی را کشف کردند که نشان می دهد چراغهایی با فرکانس نور ۴۰ ضربه در ثانیه یا به اصطلاح فنی ۴۰ هرتز می توانند تأثیر مفیدی بر بیماری آلزایمر بگذارند.
این یافته ها که در مجله علوم اعصاب منتشر شده است، بر پایه تحقیقاتی استوار است که دکتر آنابل سینگر ، عضو این تیم در سال ۲۰۱۶ با همکاران انستیتوی فناوری ماساچوست در کمبریج انجام داد.
آلزایمر
طبق اعلام مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری های ایالات متحده ، آلزایمر شایع ترین نوع از بیماری های زوال عقل است که تا سال ۲۰۱۴ در امریکا سالانه ۵ میلیون نفر به آن مبتلا شده اند.
تا کنون هیچ روش درمانی شناخته شده ای برای بیماری آلزایمر وجود ندارد ، بنابراین روشهای موجود به طور معمول متمرکز بر بهبود کیفیت زندگی مبتلایان به آلزایمر یا تلاش برای کاهش سرعت علائم این بیماری است.
دانشمندان از علت آلزایمر آگاه نیستند ، طبق اعلام مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری ها ، آنها معتقدند که عوامل مختلفی می تواند بر فرد مبتلا به آلزایمر تاثیر گذار باشد.
با این حال ، یکی از پیشرفتهای نوید بخش ، تحقیق در مورد اثرات منبع نوری است که سوسو می زند.
چراغ لرزان
در مطالعه ای که در سال ۲۰۱۶ صورت گرفت، محققان پیوندی بین بیماری گاما و آلزایمر یافتند.
گاما نوعی از امواج مغزی است که بین ۲۰ تا ۵۰ هرتز در نوسان است. مطالعه سال ۲۰۱۶ نشان داد که اختلال در پرتوهای گاما در موشها منجر به افزایش تجمع پروتئین پلاک بین سلولهای مغزی شده است. پروتئین پلاک مشخصه اصلی بیماری آلزایمر است.
در طرف مقابل ، قرار گرفتن موش ها در معرض نور لرزان با فرکانس ۴۰ هرتز باعث بهبود گاما و کاهش مقدار پروتئین پلاک در نتیجه افزایش تولید میکروگلیا ، سلول ایمنی اصلی مغز می شود.
با این حال ، دقیقاً چگونگی نحوه تاثیرگذاری پرتو نور با فرکانس ۴۰ هرتز بر تولید میکروگلیا و بهبود پاسخ ایمنی مغز مشخص نیست. در مطالعه ای جدید دانشمندان به طور مفصل به مشاهده فرآیندهای ایمنی هنگام قرار گرفتن موش ها در معرض نور ۴۰ هرتز پرداختند.
مترجم: مجید پوست چیان
هیچ دیدگاهی درج نشده - اولین نفر باشید