فواید گرسنگی که به مدت حداقل ۱۶ ساعت طول بکشد!
ایسنا علوم پزشکی تهران – افراد زیادی به صحبت این مطلب شک دارند، اما بر اساس تحقیقات جدید مشخص شده روزه مزایای خاصی دارد، البته روزه ای که ترجیحاً به مدت حداقل ۱۶ ساعت طول بکشد. به گزارش ایسنا علوم پزشکی تهران به نقل از نیویورک تایمز، افرادی زیادی تصور دارند که بدن انسان نباید […]
ایسنا علوم پزشکی تهران – افراد زیادی به صحبت این مطلب شک دارند، اما بر اساس تحقیقات جدید مشخص شده روزه مزایای خاصی دارد، البته روزه ای که ترجیحاً به مدت حداقل ۱۶ ساعت طول بکشد.
به گزارش ایسنا علوم پزشکی تهران به نقل از نیویورک تایمز، افرادی زیادی تصور دارند که بدن انسان نباید گرسنه بماند، تصور می کنند که روزه ها عمدتاً به دلایل مذهبی یا اعتراض سیاسی انجام می شود. در غیر این صورت ما به یک منبع سوخت قابل اطمینان تجدید شده نیاز داریم تا بهترین عملکرد از نظر ذهنی، عاطفی و همچنین جسمی داشته باشیم.
تجربه شخصی من این مفهوم را تقویت کرد. وقتی گرسنه باشم اصلا اخلاق خوبی ندارم و کسی نمی تواند اطرافم باشم. حتی یک نام رسمی برای این وضعیت ذهنی وجود دارد که با تحقیقات پزشکی تأیید شده است: گرسنه و درنده!
اما با توجه اشتیاق روز افزون اخیر برای روزه داری در بین افرادی که نگران سلامتی ، وزن یا طول عمرشان هستند، من به دنبال فواید احتمالی – و خطرات – آنچه محققان روزه متناوب می نامند، گشتم. رژیم های پرطرفدار از مصرف مقدار کم کالری در هر روز تا چند بار در هفته تا روزه ۱۶ ساعته یا بیشتر را در بر می گیرد.
مردی را می شناختم که در اوایل دهه ۵۰ سالگی خود بود. او به من گفت که در عرض ۲ ماه نزدیک به شش کیلوگرم از وزن خود را بر اثر آنچه او رژیم ۷-۱۱ می نامد از دست داده است: او هر روز از ساعت ۷ بعد از ظهر تا ساعت ۱۱ صبح روز بعد چیزی نمی خورد.
من شک داشتم، اما معلوم شد که برای تمرین روزه نسبتاً طولانی، یک شخص باید ترجیحا حداقل ۱۶ ساعت دوام آورد. مارک پی ماتسون، متخصص علوم اعصاب در انستیتوی ملی دانشکده پزشکی پیری و دانشگاه جانز هاپکینز، توضیح داد که کبد گلوکز را ذخیره می کند و بدن این قند را قبل از آنکه به سوختن چربی بدن برسد ، مصرف می کند.
دکتر ماتسون افزود: “۱۰ تا ۱۲ ساعت طول می کشد تا کالری موجود در کبد قبل از تغییر متابولیک در استفاده از چربی ذخیره شده استفاده شود.” بعد از وعده های غذایی، گلوکز به منظور تولید انرژی استفاده می شود و چربی در بافت چربی ذخیره می شود، اما در طول روزه داری، پس از کم شدن گلوکز، بافت چربی شکسته شده و برای تولید انرژی مصرف می شود.
مترجم: مجید پوست چیان
هیچ دیدگاهی درج نشده - اولین نفر باشید