مواد صندلی خودرو ممکن است سرطان زا باشد
ایسنای علوم پزشکی تهران – تحقیقات جدید نشان می دهد که بالشتک صندلی های خودرو حاوی مقادیر قابل توجهی ماده سرطان زا است. محققان این مطالعه را بر روی گورخرماهی و همچنین انسان انجام دادند. صندلی های خودرو ممکن است خطری برای سلامتی ما به وجود آورد ، زیرا برخی از آنها حاوی یک ماده […]
ایسنای علوم پزشکی تهران – تحقیقات جدید نشان می دهد که بالشتک صندلی های خودرو حاوی مقادیر قابل توجهی ماده سرطان زا است. محققان این مطالعه را بر روی گورخرماهی و همچنین انسان انجام دادند.
صندلی های خودرو ممکن است خطری برای سلامتی ما به وجود آورد ، زیرا برخی از آنها حاوی یک ماده شیمیایی بالقوه سرطان زا هستند.
به گزارش ایسنا علوم پزشکی تهران به نقل از مدیکال نیوز تودی، بر اساس یک پژوهش جدید در دانشگاه کالیفرنیا، ریورساید، افرادی که رفت و آمد مکرر و طولانی به محل کار دارند که شامل رانندگی یا سوار شدن در اتومبیل می شود ، ممکن است ناآگاهانه سلامت خود را در معرض خطر قرار دهند.
این مطالعه جدید نشان می دهد که فومی که تولید کنندگان از آن برای پر کردن برخی صندلی های خودرو استفاده می کنند حاوی مقادیر خطرناکی از ماده ای است که متخصصان می گویند ممکن است سرطان زا باشد. یافته های این محققان در مجله محیط زیست بین المللی منتشر شده است.
این ماده شیمیایی مضر تریس فسفات است که همچنین به عنوان “تریس کلر دار” یا TDCIPP شناخته می شود.
این ماده در لیست ۶۵ گزاره ارزیابی مخاطرات بهداشت محیط در کالیفرنیا قرار دارد. این لیست شامل مواد شیمیایی است که می تواند باعث سرطان یا سایر مشکلات سلامتی ، از جمله ناهنجاری های هنگام تولد شود.
اگرچه TDCIPP به عنوان یک ماده سرطان زا شناخته شده است ، بسیاری از شرکت ها – به ویژه در صنعت خودرو – هنوز هم از آن به عنوان ماده ضدحریق استفاده می کنند که روی صندلی های اتومبیل قرار می گیرد.
مطالعه جدید نشان می دهد که مسافرت های طولانی در خودرو ممکن است مردم را در معرض مواد شیمیایی خطرناک قرار دهد.
اثر احتمالی بر باروری
پروفسور دیوید ولز و تیم وی از سال ۲۰۱۱ در حال مطالعه در مورد تأثیرات TDCIPP و مواد شیمیایی مشابه بر سلامتی انسان هستند. با این وجود ، محققان در کمال تعجب دریافتند که TDCIPP موجود در صندلی های اتومبیل چه خطراتی برای مردم می تواند داشته باشد.
در مطالعه جدید محققان دریافتند که وقتی آنها جنین گورخر را در معرض ماده خطرناک TDCIPP قرار می دهند ، مواد شیمیایی مانع از رشد طبیعی آن می شود.
این یافته مطابق با مطالعات قبلی در مورد انسان است که ارتباط مستقیمی بین قرار گرفتن در معرض TDCIPP و مشکلات مربوط به باروری مشخص کرده بود که منجر می شود افراد سعی کنند لقاح آزمایشگاهی را انجام دهند.
مترجم: مجید پوست چیان
هیچ دیدگاهی درج نشده - اولین نفر باشید