روشی نوآورانه برای درمان پارکینسون
ایسنای علوم پزشکی تهران – به جای هدف قرار دادن پروتئین سمی که منجر به بیماری پارکینسون می شود، یک ترکیب جدید رنا (RNA) که این پروتئین تولید می کند را مورد حمله قرار می دهد. تحقیقات جدید منجر به یافتن راهی برای جلوگیری از تجمع سمی پروتئینی است که باعث می شود سلولهای عصبی […]
ایسنای علوم پزشکی تهران – به جای هدف قرار دادن پروتئین سمی که منجر به بیماری پارکینسون می شود، یک ترکیب جدید رنا (RNA) که این پروتئین تولید می کند را مورد حمله قرار می دهد. تحقیقات جدید منجر به یافتن راهی برای جلوگیری از تجمع سمی پروتئینی است که باعث می شود سلولهای عصبی در بیماری پارکینسون تخریب شوند.
بیماری پارکینسون نوعی اختلال عصبی است که با لرزش، کندی حرکت، سفتی اندام و مشکلات پیاده روی و تعادل همراه است.
به گزارش ایسنا علوم پزشکی تهران به نقل از مدیکال نیوز تودی، در پارکینسون یک پروتئین نادرست به نام α-synuclein باعث تخریب و تخریب سلولهای مغزی می شود. هرچه آ سینوکلین بیشتری تولید شود ، نورون های بیشتری می میرند.
اکنون دانشمندان دانشگاه راجرز نیویورک و موسسه پژوهشی اسکریپس فلوریدا، روشی را برای کاهش مقدار آ سینوکلین موجود در بدن پیدا کرده اند.
فناوری جدید به دانشمندان این امکان را داده تا ترکیبی که مقدار این پروتئین مخرب را کاهش می دهد بیابند ، پیام دهنده RNA آن را متوقف کنند و در نتیجه از تولید آ سینوکلین و پیشرفت بیماری پارکینسون جلوگیری کنند.
این پژوهش توسط محققان مجموعه آکادمی ملی علوم در حال انجام است.
براساس اعلام بنیاد بین المللی پارکینسون ، بیش از ۱۰ میلیون نفر در سراسر جهان با بیماری پارکینسون زندگی می کنند که یک میلیون نفر از این افراد در ایالات متحده زندگی می کنند.
هر ساله حدود شصت هزار بزرگسال آمریکایی به این بیماری مبتلا می شوند.
میزان ابتلا به پارکینسون با افزایش سن ارتباط مستقیم دارد ، اگرچه حدود ۴% از افرادی که به این بیماری مبتلا می شوند کمتر از ۵۰ سال سن دارند. مردان ۱.۵ برابر بیشتر از زنان احتمال ابتلا به پارکینسون دارند.
مارال مرادیان پروفسور ایرانی عصب شناسی در انستیتوی دانشکده علوم پزشکی راجرز و یکی از پژوهشگران این مطالعه گفت: “در حال حاضر هیچ درمانی برای بیماری پارکینسون وجود ندارد و واقعاً یک بیماری ویران کننده است.”
مترجم: مجید پوست چیان
هیچ دیدگاهی درج نشده - اولین نفر باشید