شیر پرچرب بنوشید!
ایسنای علوم پزشکی تهران – تبلیغات منفی علیه نوشیدن شیر در سالهای اخیر فزاینده بوده است. به گزارش ایسنای علوم پزشکی تهران به نقل از سی ان ان، افزایش گیاهخواری و شایعات بی اساس در مورد شیر، این نوشیدنی خامه ای سفید رنگ باعث افزایش محبوبیت جایگزین های شیر شده است. باورهای غلط زیادی در […]
ایسنای علوم پزشکی تهران – تبلیغات منفی علیه نوشیدن شیر در سالهای اخیر فزاینده بوده است.
به گزارش ایسنای علوم پزشکی تهران به نقل از سی ان ان، افزایش گیاهخواری و شایعات بی اساس در مورد شیر، این نوشیدنی خامه ای سفید رنگ باعث افزایش محبوبیت جایگزین های شیر شده است. باورهای غلط زیادی در مورد شیر وجود دارند، از جمله اینکه نوشیدن شیر باعث تشدید علائم سرماخوردگی در افراد می شود.
اما وقتی صحبت از سلامت کودکان به میان می آید، نوشیدن شیر گاو امری ضروری است و متخصصان توصیه می کنند که کودکان باید چرب ترین شکل شیر را مصرف کنند.
درمانگاه زخم جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران را مشاهده کنید
لوسی آپتون ، متخصص تغذیه کودکان و سخنگوی انجمن متخصصین رژیم غذایی انگلیس می گوید شیر منبع خوبی برای کلسیم ، ید ،ویتامین های A و B12 و چربی است – و این چربی است که به کودکان کمک می کند تا نیاز روزمره انرژی خود را برآورده کنند.
آپتون می گوید: “مصرف چربی در کودکان بسیار مهم است زیرا آنها به صورت روزانه احتیاج به انرژی بسیار زیادی دارند.”
سه منبع اصلی انرژی برای کودکان لبنیات ، پروتئین و کربوهیدرات ها هستند و آنها در مقایسه با بزرگسالان به انرژی قابل توجهی نیاز دارند. وی با بیان اینکه بزرگسالان به کمتر از نیمی از انرژی مورد نیاز کودکان احتیاج دارند ، می گوید: “به طور متوسط کودکان دو ساله به ۸۰ کالری انرژی به ازای هر کیلوگرم از وزن خود به طور روزانه نیاز دارند.”
یک مطالعه جدید همچنین نشان می دهد کودکانی که شیر پر چرب می نوشند ، احتمال ابتلا به چاقی کمتری نسبت به افرادی که شیر کم چرب می نوشند دارند.
بنابراین چرا وقتی انرژی زیادی مصرف می کنند ،باید آنها را از چیزهای سالم و پرانرژی محروم کنیم؟
علی رغم آنچه در تبلیغات می گویند، از مصرف شیرهای مخصوص نوزادان خودداری کنید.
شاید تا به حال در مورد شیر مخصوص نوزادان نشنیده باشید ، اما امروز این محصول به طور گسترده ای در بازار موجود است و کودکان بین ۱۲ ماه تا ۳ سال را هدف قرار می دهد و به عنوان نوشیدنی مکمل کودکان به بازار عرضه می شود.
درمان در منزل یکی از مقالات برتر را مشاهده کنید
کارشناسان بهداشت و تغذیه مدتهاست که شیرهای مخصوص نوزادان را به دلیل وجود قندهای افزودنی ، نمک و پروتئین کمتری که نسبت به شیر گاو معمولی دارند ، توصیه نمی کنند. این موضوع به تازگی در بیانیه منتشر شده توسط سازمانهای اصلی بهداشت و تغذیه آمریکا مجددا تکرار شده است.
اما یک مطالعه جدید نشان داد که بین سالهای ۲۰۰۶ تا ۲۰۱۵ ، فروش شیر مخصوص نوزادان ۲.۶ برابر افزایش یافته است ، این میزان از ۴۷ به ۱۲۱ میلیون اونس رسیده که در نتیجه افزایش تبلیغات است.
یون-یانگ چوی، کارشناس تحلیل آماری در مرکز سیاست گذاری مواد غذایی و چاقی دانشگاه رود کانادا ، اظهار داشت: ما دریافتیم که فروش و آگهی های مربوط به شیر مخصوص نوزادان برای فرمول افزایش یافته و کاهش یافته است.
این تیم از کارشناسان معتقدند که این ممکن است به دلیل افزایش نرخ شیردهی در سالهای اخیر ، کاهش فروش فرمول شیر نوزادان و همچنین افزایش علاقه به شیر مخصوص نوزادان باشد.
اما توصیه ای که باید انجام دهیم واضح است: ایستگاه نخست بعد از ۱۲ ماهگی نوزاد مصرف شیر طبیعی پرچرب است . کودکان بین سنین ۱۲ تا ۲۴ ماهگی باید روزانه دو تا سه فنجان شیر پرچرب بنوشند.
راه اندازی سایت کلینیک پوست و مو جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران را مشاهده کنید
هیچ دیدگاهی درج نشده - اولین نفر باشید