کاهش چاقی و اجتناب از دیابت با استفاده از آووکادو
ایسنای علوم پزشکی تهران – محققان دانشگاه گلف در کانادا برای اولین بار نشان دادند گیاه آووکادو دربرگیرنده ترکیباتی است که مانع فرایندهای سلولی منجر به ایجاد دیابت میشوند. این ترکیبات همچنین در کاهش وزن نقش دارند. به گزارش پایگاه خبری ساینس دیلی، محققان توانستند یک مولکول چربی موسوم به Avocatin B یا به اختصار AvoB […]
ایسنای علوم پزشکی تهران – محققان دانشگاه گلف در کانادا برای اولین بار نشان دادند گیاه آووکادو دربرگیرنده ترکیباتی است که مانع فرایندهای سلولی منجر به ایجاد دیابت میشوند. این ترکیبات همچنین در کاهش وزن نقش دارند.
به گزارش پایگاه خبری ساینس دیلی، محققان توانستند یک مولکول چربی موسوم به Avocatin B یا به اختصار AvoB را شناسایی کنند که تنها در آووکادو وجود دارد و موجب کاهش اکسیداسیون ناقص در عضلات اسکلتی و پانکراس میشود و در نتیجه مقاومت در برابر انسولین را کاهش میدهد. در بررسیهای اولیه مشخص شد این ترکیبات بدون هرگونه آثار منفی بر کلیه، کبد یا عضلات، جذب خون میشوند.
محققان گروهی از موشهای آزمایشگاهی را با استفاده از رژیم غذایی چرب به مدت ۸ هفته تغذیه کردند تا موجب چاقی و مقاومت آنها در برابر انسولین شوند. در طول ۵ هفته بعد نیز VoB را به غذای نیمی از موشها افزودند. در نتیجه این آزمایش مشخص شد، وزن موشهایی که AvoB را دریافت کردند در مقایسه با گروه دیگر بسیار کمتر است و حساسیت آنها نسبت به انسولین نیز بیشتر است. در واقع بدن این موشها در واکنش به انسولین بهتر از گروه دیگر قادر به جذب و سوزاندن گلوکز خون بوده است.
در آزمایشات انسانی، AvoB به شکل مکمل غذایی در اختیار گروهی از داوطلبان با رژیم غذایی متداول غربی قرار گرفت. در این آزمایشات مشخص شد AvoB بدون هرگونه عوارض جانبی بر کلیه، کبد یا عضلات اسکلتی در بدن جذب میشود. همچنین مصرف این مکمل موجب کاهش وزن داوطلبان شد.
اکنون محققان در تلاشند تا آزمایشات بالینی را بهمنظور بررسی میزان اثرگذاری AvoB بر درمان بیماریهای متابولیک به انجام رسانند.
گزارش کامل این تحقیقات در نشریه Molecular Nutrition and Food Research منتشر شده است
هیچ دیدگاهی درج نشده - اولین نفر باشید