در کارگاه ارتقای مهارت های ارتباطی و رفتاری برای پرستاران مطرح شد:دادن خبر بد، مهارتهای ارتباطی خاصی نیاز دارد
ایسنای علوم پزشکی تهران – در کارگاه ارتقای مهارت های ارتباطی و رفتاری بیمارستان فارابی نحوه اعلام خبر بد و مزایای آن برای پرستاران این بیمارستان مطرح شد. آموزش پرستاری این بیمارستان کارگاه ارتقای مهارت های ارتباطی و رفتاری را پنجشنبه دوم آبان برای گروه پرستاری برگزار کرد. کبری رضائی، کارشناس ارشد روانشناسی در بخش […]
ایسنای علوم پزشکی تهران – در کارگاه ارتقای مهارت های ارتباطی و رفتاری بیمارستان فارابی نحوه اعلام خبر بد و مزایای آن برای پرستاران این بیمارستان مطرح شد.
آموزش پرستاری این بیمارستان کارگاه ارتقای مهارت های ارتباطی و رفتاری را پنجشنبه دوم آبان برای گروه پرستاری برگزار کرد.
کبری رضائی، کارشناس ارشد روانشناسی در بخش اول این کارگاه در باره همدلی، مزایای گوش دادن همدلانه، انواع ارتباط، عوامل موثر در ارتباط، تعریف ارتباط موثر، مواردی که در برقراری ارتباط موثر اختلال ایجاد می کند، اثرات ارتباط موثر بر دیگران صحبت کرد.
این کارگاه در بخش دوم با موضوع چگونه خبر بد را اعلام کنیم؟ ادامه یافت. رضائی، مدرس کارگاه در این بخش خبر بد را تعریف کرد و جوانب مختلف آن را توضیح داد.
وی با بیان اینکه در مورد گفتن خبر بد به خود بیمار،اختلاف نظر وجود دارد، افزود: اختلافات فرهنگی در دیدگاه پزشکان در انتقال اخبار بد مؤثر است. اما بهطور کلی امروزه، نظر غالب این است که باید اخبار بد را به اطلاع خود بیمار رساند. از جمله مزایای این کار، میتوان به حفظ و تقویت اعتماد بین پزشک و بیمار، جلوگیری از ضرر رسیدن به بیمار، افزایش رضایت بیماران و کاهش اقدامات قانونی علیه پزشکان اشاره نمود. اما نکتهی مهم این است که دادن خبر بد، مهارتهای ارتباطی خاصی نیاز دارد که کادر پزشکی باید آنها را بیاموزد وگرنه ممکن است در بیمار ایجاد آسیب روانی جدی کند. میزان و محتوای اطلاعاتی که پزشک باید ارائه دهد نیز براساس شرایط هر بیمار متفاوت است.
هیچ دیدگاهی درج نشده - اولین نفر باشید