روز جهانی سل و معرفی گروه عفونی دانشکده پزشکی
ایسنای علوم پزشکی تهران – تقویم سلامت دانشکده پزشکی در نظر دارد به مناسبت های مختلف گروه ها و افراد مرتبط از خانواده بزرگ دانشگاه علوم پزشکی تهران را معرفی کند در این بخش به بهانه ۲۳ مهر روز جهانی سل، به معرفی گروه عفونی دانشکده پزشکی می پردازیم. به گزارش ایسنا ازروابط عمومی دانشکده […]
ایسنای علوم پزشکی تهران – تقویم سلامت دانشکده پزشکی در نظر دارد به مناسبت های مختلف گروه ها و افراد مرتبط از خانواده بزرگ دانشگاه علوم پزشکی تهران را معرفی کند در این بخش به بهانه ۲۳ مهر روز جهانی سل، به معرفی گروه عفونی دانشکده پزشکی می پردازیم.
به گزارش ایسنا ازروابط عمومی دانشکده پزشکی،ساختمان سه طبقه بخش عفونی (بنای غربی) توسط مهندسین آلمانی در سالهای قبل از ۱۳۲۴ در مجتمع بیمارستانی امامخمینی(ره) (پهلوی سابق) ساخته شد و از ابتدا به منظور تأسیس بخش عفونی بنا شده بود. قبل از بنای این ساختمان تعدادی از بیماران مبتلا به بیماریهای عفونی در بخش داخلی بیمارستان رازی بستری میشدند.
بخش بیماریهای عفونی که در آن زمان بیماریهای گندزا نامیده می شد، در سال ۱۳۱۶ در بیمارستان رازی به ریاست دکتر منوچهر اقبال که استاد کرسی و بنیانگذار بخش عفونی دانشگاه علوم پزشکی تهران می باشد دایر شد.
بخش عفونی در اسفند ماه سال ۱۳۲۷ به بیمارستان امامخمینی(ره) منتقل شد. در حال حاضر بخشهای بیماریهای عفونی در بنای غربی بیمارستان امامخمینی(ره) مستقر و دارای دو بخش عفونی مردان و زنان است که ۵۴ تخت بیمارستانی دارد.
درمانگاه عفونی، درمانگاه هپاتیت، درمانگاه HIV و مرکز مشاوره بیماریهای رفتاری پذیرای بیماران متعددی است که از مناطق مختلف کشور به این مرکز ارجاع داده میشوند. در کنار ارائه خدمات درمانی، گروه بیماریهای عفونی هر سال آموزش حدود ۴۰۰ دانشجوی پزشکی، ۴۰۰ کارورز، ۸ تا ۱۰ دستیار تخصصی و ۴ فلوشیپ عفونتهای بیمارستانی و HIV/AIDS را بر عهده دارد و همچنین فعالیتهای پژوهشی قابل توجهی در این گروه انجام می شود.
گروه آموزشی عفونی ۲۲ عضو هیئت علمی دارد که ۱۴ نفر آنها در بیمارستان امام خمینی و ۸ نفر در بیمارستان های دیگر خدمت می کنند. ۷ نفر از اعضاء هیئت علمی این گروه حائز رتبه استادی، ۵ نفر حائز رتبه دانشیاری و بقیه ایشان دارای رتبه استادیاری هستند.
هیچ دیدگاهی درج نشده - اولین نفر باشید