چه عواملی باعث مانع تشخیص زوردرس سرطان خون می گردد؟
ایسنای علوم پزشکی تهران – تشخیص سرطان خون – که به نام لوسمی یا لوکیمیا نیز شناخته می شود- اغلب در مراحل پیشرفته بیماری تشخیص داده می شود. اما چه عواملی مانع تشخیص زوردرس آن می گردد؟ به گزارش ایسنا از الجزیره و براساس نوشته سایت آلمانی فوکوس(Focus)، سالانه حدود ۱۲ هزار نفر از جمله […]
ایسنای علوم پزشکی تهران – تشخیص سرطان خون – که به نام لوسمی یا لوکیمیا نیز شناخته می شود- اغلب در مراحل پیشرفته بیماری تشخیص داده می شود. اما چه عواملی مانع تشخیص زوردرس آن می گردد؟
به گزارش ایسنا از الجزیره و براساس نوشته سایت آلمانی فوکوس(Focus)، سالانه حدود ۱۲ هزار نفر از جمله ۶ هزار کودک در آلمان به لوسمی مبتلا می شوند. به ندرت مبتلایان به این بیماری به طور کامل بهبود می یابند و از زمان تشخیص بیماری، تنها نیمی از آنها پنج سال دیگر زندگی می کنند.
برعکس سرطان های دیگر، شانس بهبودی لوسمی در کودکان بهتر از افرادی است که پا به سن گذاشته اند.
در بیشتر اوقات تشخیص سرطان خون اتفاقی است و زمانی صورت می گیرد که به مراحل پیشرفته خود رسیده است همانند آنچه برای «گیدو وسترول» وزیر امور خارجه اسبق آلمان رخ داد؛ وسترول درحال انجام آزمایشات معمول خون جهت عمل جراحی زانو بود که پزشکان پس از نتایج آزمایش خون پی بردند که نقصی در آزمایشات او وجود دارد.
پس از انجام آزمایشات بیشتر، ابتلای وسترول به لوسمی تایید شد و او مارس ۲۰۱۶ در سن ۵۴ سالگی درگذشت.
تشخیص سرطان خون بسیار دشوار است زیرا علائم مشخصی ندارد و علائم آن با علائم بیماری های زیادی شبیه است.
علائم سرطان خون از طریق تغییراتی که در بدن رخ می دهد، قابل شناسایی است از آن جمله است موارد زیر:
۱- کاهش ناگهانی وزن
۲- تغییر عادت ادرار
۳- مشکل در بلعیدن غذا
۴- سوء هاضمه
۵- خونزیزی بینی یا لثه ها.
۶- احساس درد شدید در مفاصل و استخوان ها
برخلاف سرطان های دیگر، درمان سرطان خون بسیار پیچیده است زیرا از یک توده بافت منفرد تشکیل نشده است که بتوان از طریق عمل جراحی آن را برداشت.
یکی از راه های درمان سرطان خون و مبارزه با آن، شیمی درمانی یا داروی مهارکننده تیروزین کیناز است که وظیفه فعال کردن بسیاری از پرتئین ها را برعهده دارد.
علاوه بر این، مبتلایان به بیماری سرطان خون پس از شیمی درمانی و به منظور کنترل سلول های بدخیم یا کشت سلول های بنیادی از خود بیمار یا فرد اهدا کننده دیگری، تحت پرتو درمانی قرار می گیرند.
هیچ دیدگاهی درج نشده - اولین نفر باشید