علائم واریس را بهتر بشناسیم
یک فلوشیپ فوق تخصصی رادیولوژی مداخله ای و عروقی: اگر راجع به وضعیت واریس نگرانی وجود دارد یا مراقبت های شخصی موجب بهبود و توقف مشکل نشده است، باید به پزشک مراجعه شود. دکتر محمد نظری در گفت و گو با خبرنگار ایسنا از دفتر جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران خاطرنشان کرد: واریس سیاهرگ های […]
یک فلوشیپ فوق تخصصی رادیولوژی مداخله ای و عروقی: اگر راجع به وضعیت واریس نگرانی وجود دارد یا مراقبت های شخصی موجب بهبود و توقف مشکل نشده است، باید به پزشک مراجعه شود.
دکتر محمد نظری در گفت و گو با خبرنگار ایسنا از دفتر جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران خاطرنشان کرد: واریس سیاهرگ های متسع و پر پیچ و خم می باشد هر سیاهرگی ممکن است واریسی شود ولی این مشکل اغلب پاها را درگیر می کند که علت این موضوع افزایش فشار داخل سیاهرگ های پا در حالت ایستادن و راه رفتن است.
وی یادآور شد: واریس می تواند تنها یک مشکل زیبایی باشد یا در برخی افراد موجب درد ناراحتی یا عوارض شدید تر شود. همچنین از علائم ظاهری واریس می توان به سیاهرگ های ارغوانی یا آبی تیره و نیز سیاهرگ های پر پیچ و خم و برجسته طناب مانند اشاره کرد.
نظری در مورد دیگر علائم ظاهری این بیماری اظهار کرد: از علائم دیگر واریس می توان به احساس درد یا سنگینی در پاها،سوزش،احساس سوزن سوزن شدن،کرامپ عضلانی،خارش اطراف سیاهرگ ها، یک سیاهرگ ملتهب و قرمز و دردناک، ورم پا، تغییرات رنگ پا و زخم به ویژه در اطراف مچ پا اشاره کرد.( درمانگاه زخم )
این فلوشیپ رادیولوژی مداخله ای و عروقی در مورد نوع دیگری از واریس که واریس های عنکبوتی نام دارد، افزود: این نوع از بیماری واریس مانند تارهای عنکبوت نازک تر هستند و عموما در نزدیک سطح پوست اتفاق می افتند و به صورت رگ های صورتی، ارغوانی یا آبی منشعب شونده هستند. این نوع واریس ها اغلب در پاها رخ می دهند ولی می توانند در صورت هم دیده شوند.
وی در پایان تصریح کرد: ورزش، بلند کردن پاها یا پوشیدن جوراب واریس با فشار مناسب می تواند علائم این بیماری را تخفیف دهد و ممکن است از بدتر شدن آن جلوگیری کند.
هیچ دیدگاهی درج نشده - اولین نفر باشید