برگزاری پنجمین کنگره ملی زخم و ترمیم بافت در سطح بین المللی
رئیس سومین کنگره بینالمللی و پنجمین کنگره ملی زخم و ترمیم بافت نیز با بیان اینکه این کنگره سومین سالی است که در سطح بینالمللی برگزار میشود، اظهار کرد: امسال این کنگره علاوه بر متخصصان، محققان و دانشجویان داخلی میزبان مهمانانی از کشورهای ایتالیا، کانادا، پاکستان و سنگاپور خواهد بود. دکتر سید مهدی طبایی در […]
رئیس سومین کنگره بینالمللی و پنجمین کنگره ملی زخم و ترمیم بافت نیز با بیان اینکه این کنگره سومین سالی است که در سطح بینالمللی برگزار میشود، اظهار کرد: امسال این کنگره علاوه بر متخصصان، محققان و دانشجویان داخلی میزبان مهمانانی از کشورهای ایتالیا، کانادا، پاکستان و سنگاپور خواهد بود.
دکتر سید مهدی طبایی در نشست خبری که امروز (یکشنبه) در ساختمان مرکزی جهاد دانشگاهی برگزار شد، درباره محل برگزاری این کنگره در سال جاری توضیح داد: امسال محل برگزاری کنگره تغییر پیدا کرده، زیرا با توجه به استقبال گسترده شرکتکنندگان در سالهای گذشته، محل قبلی پاسخگوی تعداد شرکتکنندگان نبود.
حضور مجمع خیرین زخم و ترمیم بافت در کنگره
وی با اشاره به ضرورت پرداختن خیرین به حوزه زخم و بیماریهای صعبالعلاج زخمهای مزمن، بیان کرد: در کنار این کنگره، برای اولین بار مجمع خیرین زخم و ترمیم بافت برگزار میشود که در روز چهارشنبه، ساعت ۶ بعدازظهر با حضور تعداد زیادی از خیرین و مسئولان کشور حضور خواهند داشت و امیدواریم حرکتی که واحد جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران آغاز کرده با کمک خیرین به ثمرات بیشتری برسد و مردم نیازمند این حوزه بتوانند از خدمات این مجموعه بهره ببرند.( درمانگاه زخم )
طبایی افزود: کنگره امسال از فعالیتهای شاخص پژوهشکده زخم و ترمیم بافت جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران است و امیدواریم در طی سه روز برگزاری این کنگره بتوانیم قدم کوچکی را در حل معضلات درمانی در این حوزه برداریم.
رئیس سومین کنگره بینالمللی و پنجمین کنگره ملی زخم و ترمیم بافت یادآور شد: ضرورت پرداخت مشکلات زخم و ترمیم بافت باعث شد تا این مجمع راهاندازی شود و امسال نیز جزو فعالیتهای مهم پژوهشکده زخم و ترمیم بافت، ارائه راهکار برای بهبود تأثیرات زخم بر بدن انسان است.
وی در ادامه گفت: متأسفانه پس از زخمهای بر اثر تصادف، زخم پای دیابتی بیشترین آمار را برای قطع پای افراد دارد و طی بررسیهای آماری که سه سال پیش در اصفهان انجام شد، حدود هزار میلیارد تومان برای درمان زخمهای مزمن هزینه میشود که این هزینه، هزینه هدفمندی نیست و در آمریکا نیز سالانه ۹ میلیون دلار برای درمان زخمهای مزمن پرداخت میشود.
لازم به ذکر است که پنجمین همایش ملی و سومین همایش بین المللی زخم و ترمیم بافت، در روزهای چهارم تا ششم مهر در مرکز همایشهای رازی برگزار میشود.
هیچ دیدگاهی درج نشده - اولین نفر باشید