مادران معتاد را دریابیم
این را نباید هیچ گاه فراموش کرد که اعتیاد می تواند همه افراد را فارغ از آنچکه هستند، مسئولیتی و سمتی که دارند درگیر کند. شاید این جمله را بارها شنیده باشیم که «من هیچ وقت به اعتیاد مبتلا نخواهم شد» متاسفانه اکثر افرادی که بر این جمله تاکید می کنند بیشتر از دیگران با […]
این را نباید هیچ گاه فراموش کرد که اعتیاد می تواند همه افراد را فارغ از آنچکه هستند، مسئولیتی و سمتی که دارند درگیر کند. شاید این جمله را بارها شنیده باشیم که «من هیچ وقت به اعتیاد مبتلا نخواهم شد» متاسفانه اکثر افرادی که بر این جمله تاکید می کنند بیشتر از دیگران با اعتیاد دست و پنجه نرم خواهند کرد. مقاومت کردن در برابر این موضوع که با یک بار مصرف کردن معتاد نخواهیم شد متاسفانه سبب شده است که بیشتر افراد جامعه ما به ویژه بانوان و مادران این سرزمین به این بیماری مبتلا شوند.
خانوادهها نقش مهمی در بازیابی افراد معتاد بازی میکنند. تک تک این افراد مجبورند که با اعتیاد بجنگند و این کشمکشها در روابط آنها نیز ریشه میدواند. اگر فردی که دوستش دارید به بلای اعتیاد گرفتار شده است. احتمالا سوالات و نگرانیهای زیادی در این رابطه دارید و سوالات زیادی ذهن شما را به خود مشغول کرده است همچون نحوه رفتار با فرد معتاد به مواد مخدر به شکلی که به او آسیب نزند.
با توجه به چگونگی رفتار با فرد معتاد و نحوه برخورد با اعتیاد، مهم است که ماهیت اعتیاد را در نظر بگیریم. اعتیاد در سیلوها اتفاق نمیافتد بلکه در جوامعی پر از افراد دوست داشتنی اتفاق میافتد. به هنگام ترک اعتیاد، اعضای خانواده و دوستان باید اقدامات لازم را برای به دست آوردن دوباره فردی که دوستش دارند، انجام دهند تا به تسریع و بهبود روند درمان کمک کنند.
به گزارش خبرنگار ایسنا از دفتر جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران؛ در همین راستا مرکز بازتوانی مادران در حال بهبودی از اعتیاد نمایشگاهی را برپا کرده است. همچنین تمامی عواید این نمایشگاه صرف بازتوانی مادران در حال بهبودی از اعتیاد (خانه مادر و کودک منطقه ۱۵) می شود.
لازم به ذکر است مراسم افتتاحیه نمایشگاه، شهریورماه سال جاری در خانه مهر واقع در خیابان دزاشیب؛ باحضورهنرمندان و فرهیختگان برگزار و این نمایشگاه با استقبال بسیار خوبی روبه رو شد.
هیچ دیدگاهی درج نشده - اولین نفر باشید