کشور در زمینه میکروب شناسی با چالش های متعددی روبه رو است
دبیر علمی نوزدهمین کنگره بین المللی میکروب شناسی با تاکید بر این که ایران هنوز با چالش های متعددی در زمینه میکروب شناسی روبه رو است، گفت: از میان برداشتم مشکلات در زمینه پزشکی نیاز به همفکری و همکاری همه متخصصین در زمینه علوم پزشکی دارد تا آن ها را از میان برداریم و بتوانیم […]
دبیر علمی نوزدهمین کنگره بین المللی میکروب شناسی با تاکید بر این که ایران هنوز با چالش های متعددی در زمینه میکروب شناسی روبه رو است، گفت: از میان برداشتم مشکلات در زمینه پزشکی نیاز به همفکری و همکاری همه متخصصین در زمینه علوم پزشکی دارد تا آن ها را از میان برداریم و بتوانیم بیش از پیش در زمینه میکروب شناسی پیشرفت های متعددی انجام دهیم.
به گزارش خبرنگار ایسنا؛ در نوزدهمین کنگره بین المللی میکروب شناسی که سه شنبه ۱۳ شهریور ماه سال جاری در سالن ابن سینا دانشکده علوم پزشکی تهران برگزار شد، دکتر محمدمهدی اصلانی خاطرنشان کرد: از اولین کنگره میکروب شناسی در دانشگاه علوم پزشکی مازنداران در شهر ساری قریب به ۲۵ سال می گذرد و اکنون ۵ دوره است که این کنگره به صورت بین المللی برگزار می شود.
وی یادآور شد: در این مدت میکروب شناسان با همفکری و همکاری یکدیگر بر بسیاری از چالش های میکروب شناسی نه تنها غلبه کردند بلکه توانسته اند تکنیک های جدیدی را برای تشخیص تایپینگ و شناسایی عوامل جدید میکروبی به جامعه پزشکی معرفی کنند.
دبیرعلمی این کنگره با بیان این مطلب که موفقیت نوزدهمین کنگره بین المللی میکروب شناسی حاصل همکاری انجمن علمی میکروب شناسی، دانشگاه علوم پزشکی تهران و مراکز تحقیقاتی کشوراست، ادامه داد: این کنگره فرصت مناسبی برای ارتقاء آموزش پژوهشی در میکروب شناسی است و فرصتی است که در این کنگره صحبت های یکدیگر را بشنویم، درباره مطالب بحث کنیم، اطلاعات و تجربه خود را در اختیار دیگران قرار دهیم و برای همکاری مشترک در آینده برنامه ریزی کنیم.
اصلانی اظهار کرد: امسال این کنگره بر روی جدیدترین و آخرین دستاوردها در تمام زمینه های بیماری های عفونی مقاومت میکروبی، میکروب شناسی مواد غذایی، بیماری های نوپدید و بازپدید، میکروب شناسی بالینی و واکسن های میکروبی، بیماری های زئونوز، بیوتکنولوژی میکروبی تمرکز دارد.
وی با اشاره به این مطلب که در این کنگره از میان ۹۳۷ مقاله، ۶۱ مقاله به صورت سخنرانی، ۶۵۶ مقاله به صورت پوستر و ۱۲۰ مقاله قابل ارائه نبود، تصریح کرد: برگزاری کنگره های علمی می تواند به عنوان فرصت مناسبی باشد تا افراد متخصص بتوانند نتایج تحقیقات و تجریبات خود را به صورت سخنرانی، ارائه پوستر، شرکت در پانل های تخصصی و کارگاه های آموزشی در اختیار دیگر همکاران قرار داده و در مورد آن ها به بحث و تبادل نظر بپردازند.
دبیر علمی این کنگره در پایان گفت: نوزدهمین کنگره بین المللی میکروب شناسی فرصت مناسبی است تا رو در رو و در ملاقات با دیگر محققین به تبادل اطلاعات و بحث در زمینه دستاوردهای جدید علمی میکروب شناسی بپردازیم و زمینه را برای همکاری های مشترک آینده فرآهم کنیم.
نوزدهمین کنگره میکروب شناسی از تاریخ ۱۳ تا ۱۵ شهریور ماه جاری در سالن ابن سینا واقع در دانشکده علوم پزشکی تهران ادامه خواهد داشت.
هیچ دیدگاهی درج نشده - اولین نفر باشید