ضرورت فرهنگ سازی در مورد سلامت روان مردان
یک روانپزشک و رواندرمانگر با بیان اینکه در جامعه امروز مردان به دلیل تحمل فشارهای اقتصادی، بیش از گذشته تحت تأثیر اثرات منفی استرس قرار می گیرند، گفت: در اصول کلی سلامت روان و تشخیص اختلالات روانپزشکی، بین زنان و مردان به طور کلی تفاوت چندانی وجود ندارد. دکتر رضا شیرالی محمدپور در گفت و […]
یک روانپزشک و رواندرمانگر با بیان اینکه در جامعه امروز مردان به دلیل تحمل فشارهای اقتصادی، بیش از گذشته تحت تأثیر اثرات منفی استرس قرار می گیرند، گفت: در اصول کلی سلامت روان و تشخیص اختلالات روانپزشکی، بین زنان و مردان به طور کلی تفاوت چندانی وجود ندارد.
دکتر رضا شیرالی محمدپور در گفت و گو با خبرنگار ایسنا از دفتر جهاددانشگاهی علوم پزشکی تهران؛ با اشاره به اهمیت توجه به سلامت روان مردان گفت: متأسفانه به دلیل وجود کلیشه مرسوم در جامعه ما که مرد باید قوی باشد و احساسات خود را بروز ندهد، مراجعه آنها به طور کلی به پزشک و به ویژه روانپزشک کمتر است؛ به همین دلیل در برخی موارد مسائل روحی روانی مردان نسبت به زنان، مزمن و به دنبال آن، درمان به کندی صورت می گیرد.
وی یادآور شد: مردان باید بدانند بیان کردن مشکلات روحی و روانی نشاندهنده ضعف آنها نیست و کلیشه رایج در جامعه در این مورد باید شکسته شود.
شیرالی محمدپور با بیان اینکه مردان باید نسبت به علائم بیماری های روحی و روانی آگاهی داشته باشند، تصریح کرد: این که تنها افراد ضعیف و ناتوان به روانپزشک و روانشناس مراجعه می کنند باوری نادرست است و حضور به موقع بیماران روند تشخیص و درمان را بهبود می بخشد.
وی با اشاره به اینکه استرس ناشی از شرایط اجتماعی و محیطی با ورزش منظم می تواند کاهش یابد، افزود: ورزش های هوازی مانند شنا در کنار ارتباطات سالم اجتماعی در کاهش اضطراب و ارتقای سلامت روان مردان نقش موثری دارد.
این روانپزشک در پایان خاطرنشان کرد: ورزش منظم درکنار درمان های مناسب پزشکی توان مقابله با استرس و فشارهای روانی را افزایش می دهد و سلامت جسم و روح را ارتقاء می بخشد.
هیچ دیدگاهی درج نشده - اولین نفر باشید