افزایش زخمهای مزمن در جهان
به گزارش روابطعمومی سازمان جهاد دانشگاهی علومپزشکی تهران، دکتر سید مهدی طبایی در آیین افتتاحیه یازدهمین کنگره زخم و ترمیم بافت که امروز، چهارشنبه، ۳۰ آبان برگزار شد، اظهار کرد: زخم به چالشی جدی در دنیای امروز تبدیل شده است. عوامل متعددی مانند تغییر سبک زندگی، افزایش وزن و چاقی، افزایش تعداد سالمندان سبب افزایش زخمهای مزمن هستند.
وی با بیان اینکه زخمهای دیابتی از مهمترین و شایعترین زخمهای مزمن هستند، تصریح کرد: متاسفانه، زخمهای دیابتی در حال افزایش است؛ به نحوی که گسترش زخمهای دیابتی همپای زخمهای سوختگی، حوادث و صدمات ترافیکی نیاز به توجه ویژه دارد.
سرپرست سازمان جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران با بیان اینکه شیوع دیابت در کشور از متوسط جهانی بالاتر است، افزود: افزایش شیوع دیابت در کشور، زنگ خطر را به صدا درآورده است. آمار و ارقام جهانی بیانگر این است که شیوع دیابت در جهان به میزان ۶.۵ درصد افزایش یافته بطوریکه حدود ۲۶ میلیون نفر در هر سال به این جمعیت اضافه میشوند.
وی درباره بروز زخم پای دیابتی خاطرنشان کرد: بررسیها بیانگر این است که یک نفر از هر چهار بیمار مبتلا به دیابت، دچار زخم پای دیابتی میشود. همچنین یک نفر از هر ۴ فرد مبتلا به زخم پای دیابتی، درجاتی از قطع پا را تجربه میکند.
سرپرست سازمان جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران درباره اهداف برگزاری کنگره زخم توضیح داد: جهاد دانشگاهی طی ادوار این کنگره تلاش کرده تا با دستیابی به دستاوردهای نوین علمی، بستری برای پژوهشهای جدید فراهم کند. پژوهشکده زخم «یارا» سازمان جهاد دانشگاهی علومپزشکی تهران از مراکز پیشرو در زمینه پژوهش در حوزه زخم، نقشی کلیدی در توسعه دانش و تبادل ایدهها دارد.
وی ادامه داد: در طول این یازده سال، پرستاران و متخصصان تلاش کردهاند تا با اجرای دورههای استاندارد، گروههای هدف را بهطور دقیق تحت پوشش قرار دهند. پژوهشکده زخم یارا نیز بهعنوان نهادی صاحب ایده و اندیشه، در تلاش است تا با ایجاد ارتباط و همافزایی میان بخشهای مختلف علمی و درمانی، مسیر بهبود وضعیت بیماران را هموارتر کند.
طبایی گفت: این کنگره فرصتی است تا متخصصان داخلی و بینالمللی با بهرهگیری از جدیدترین دستاوردهای علمی، راهکارهایی برای مقابله با چالشهای مرتبط با زخم و دیابت ارائه دهند.
انتهای پیام
هیچ دیدگاهی درج نشده - اولین نفر باشید