ارسال ۲۵۰ مقاله به کنگره زخم
به گزارش روابطعمومی سازمان جهاد دانشگاهی علومپزشکی تهران، توسعه علمی، صنعتی و فرهنگی هر کشور بدون پرداختن به امر پژوهش با موفقیت چندانی همراه نخواهد بود، در واقع پژوهش موتور محرک پیشرفت و توسعه پایدار در هر کشور به شمار میآید؛ اگر پژوهشی نشود، دانش بشری افزایش نخواهد یافت و دچار سکون و رکود خواهد شد.
بدون انجام پژوهش، بساری از حوزهها از پویایی و نشاط لازم تهی میشود؛ همه آنچه به عنوان پیشرفت علوم مختلف در دورههای گوناگون تاریخ میشناسیم، حاصل تلاش افرادی بوده که در کار خود رویکردی پژوهشی داشتهاند و ذهن پرسشگرشان همواره محرکی برای فعالیتهای پژوهشی آنان بوده است.
سازمان جهاد دانشگاهی علومپزشکی تهران با توجه به اهمیت زخمهای مزمن و پیامدهای ناشی از این پدیده بر سیستم بهداشتی و درمانی کشور، اقدام به برگزاری کنگره زخم و ترمیم بافت میکند تا پژوهشگران حوزه زخم به ارائه آخرین دستاوردها و پژوهشهای خود بپردازند.
دبیرخانه کنگره زخم و ترمیم بافت، فراخوان یازدهمین دوره کنگره زخم و ترمیم بافت را در مرداد ماه سال جاری منتشر کرد و پژوهشگران تا ۳۰ شهریور ماه فرصت داشتند که مقالات خود را به دبیرخانه جایزه ارسال کنند.
پس به پایان رسیدن فرصت ارسال مقالات، فراخوان یازدهمین کنگره زخم و ترمیم بافت سازمان جهاد دانشگاهی علومپزشکی تهران تا ۲۰ مهر تمدید شد.
حدود ۲۵۰ مقاله به دبیرخانه کنگره ارسال شده که از این تعداد، ۱۶ مقاله به عنوان سخنران برتر و ۱۴۴ مقاله برای ارائه پوستر در کنگره زخم و ترمیم بافت انتخاب شدهاند.
به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد دانشگاهی علومپزشکی تهران، یازدهمین کنگره زخم و ترمیم بافت از ۳۰ آبان تا ۲ آذر ماه در دانشگاه شهید بهشتی برگزار میشود.
انتهای پیام
هیچ دیدگاهی درج نشده - اولین نفر باشید