کاهش رشد تومورهای سرطانی با برخی رژیمهای غذایی
به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد دانشگاه علومپزشکی تهران، متخصصان بر این باورند رژیمهای غذایی پرطرفدار که میزان دریافت کالری، قند و برخی از مواد غذایی را به صورت مشخص محدود میکنند؛ رشد تومورهای سرطانی را تحت تاثیر قرار میدهند.
اگرچه این مطالعه رژیم غذایی خاص را به عنوان رژیم غذایی مفید برای تمام بیماران سرطانی معرفی نمیکند اما نتایج آن بیانگر این است که رژیم غذایی در دورههای درمان بیماران اثرگذار است.
رژیم غذایی بیمار میتواند علاوه بر واکنش بدن به درمان انتخاب شده بر میزان رشد تومورهای سرطانی نیز اثر بگذارد. تومورهای سرطان دهانه رحم، روده و برخی از انواع سرطان پستان برای رشد نیازمند دریافت قند هستند. این در حالی است که سلولهای سرطانی ریه، لوزالمعده، مغز استخوان و مغز برای رشد به گلوتامین، نوعی از اسیدهای آمینه نیاز دارند. همچنین تومورهای سرطان پروستات با دریافت فروکتوز رشد میکنند.
سلولهای سالم در جریان برخی از رژیمهای غذایی مانند رژیم غذایی کتوژنیک میتوانند از کتونها تغذیه کنند اما سلولهای سرطانی برای تطبیق خود با این رژیم غذایی با مشکل روبرو میشوند.
سرطان از عوامل اصلی مرگومیر در سراسر جهان به حساب میآید. سرطان، سازوکار طبیعی سلولها را مختل میکند و رشد کنترلنشده سلولهای غیرطبیعی بدن را به همراه دارد.
انتهای پیام
هیچ دیدگاهی درج نشده - اولین نفر باشید