آیا مصرف نمک اضافه برای کلیهها مضر است؟
به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد دانشگاهی علومپزشکی تهران و به نقل از سیبیسی نیوز، بررسیها بیانگر این است سدیم در بسیار از غذاهای فرآوریشده مانند غذاهای منجمد و بستهبندیشده وجود دارد. اگرچه سدیم در غذاهای فرآوری شده وجود دارد اما برخی از نمک برای طعمدار کردن غذا استفاده میکنند.
متخصصان تغذیه بر این باور هستند افزودن نمک به رژیم غذایی مناسب نیست و میتواند عاملی برای ابتلا به بیماریهای مزمن کلیوی باشد. عوارض استفاده از نمک محدود به بیماریهای مزمن کلیوی نمیشود بلکه عارضههای دیگر به همراه دارد.
کلیهها، میزان سدیم در بدن را کنترل میکنند. اگر میزان مصرف سدیم بیش از میزان مورد نیاز بدن باشد، مقدار اضافی در خون انباشته میشود. در شرایطی که میزان سدیم در خون انباشته شود، قلب برای پمپاژ خون بیشتر کار میکند و فشار خون افزایش مییابد؛ در این شرایط، میزان خطر ابتلا به بیماریهای قلبی، سکته مغزی و بیماریهای کلیوی افزایش مییابد.
بیماری مزمن کلیوی هنگامی اتفاق میافتد هنگامی که کلیهها برای فیلتر کردن مواد زائد و سموم بدن دچار چالش شوند بیماریهای مزمن کلیوی اتفاق میافتد.
میزان توصیه شده مصرف روزانه سدیم حدود ۲۳۰۰ میلیگرم یا حدود یک قاشق چایخوری است.
انتهای پیام
هیچ دیدگاهی درج نشده - اولین نفر باشید