نشست علمی ویژه پژوهشگران با موضوع “سلامت روان؛ مرز عزت نفس و خودشیفتگی”
نشست علمی ویژه پژوهشگران با موضوع “سلامت روان؛ مرز عزت نفس و خودشیفتگی” روز سه شنبه ۲۹ آذر ماه ۱۴۰۲ در سازمان جهاددانشگاهی علوم پزشکی تهران برگزار شد. به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی علوم پزشکی تهران، در این نشست علمی دکتر زهرا رسایی، دکتری تخصصی روانشناسی و مدیر مرکز روانشناسی رسا، به بررسی سلامت […]
نشست علمی ویژه پژوهشگران با موضوع “سلامت روان؛ مرز عزت نفس و خودشیفتگی” روز سه شنبه ۲۹ آذر ماه ۱۴۰۲ در سازمان جهاددانشگاهی علوم پزشکی تهران برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی علوم پزشکی تهران، در این نشست علمی دکتر زهرا رسایی، دکتری تخصصی روانشناسی و مدیر مرکز روانشناسی رسا، به بررسی سلامت روان؛ مرز عزت نفس و خودشیفتگی پرداخت.
در این جلسه دکتر رسایی با تشریح سابقه علمی، تعریف، خصایص بالینی، شواهد تاریخی، شواهد دینی، مضرات خودشیفتگی فردی و گروهی، به بررسی روشهای برقراری ارتباط با افراد خودشیفته و همچنین روشهای درمان چنین افرادی پرداخت. عزت نفس به عنوان حس خود ارزشمندی برآمده از موفقیت و پیروزی و ادراک مثبت دیگران، همسالان، خانواده، معلم و جامعه از فرد تعریف می شود و خودشیفتگی احساس خود بزرگ بینی، مهم و بینظیر بودن است. خود شیفتگی واکنش روانی دفاعی و انعکاسی از پرخاشگری، تسلط طلبی، احساس محق بودن و بهره کشی و همچنین واکنشی در برابر احساس تردید، حقارت و افسردگی درونی فرد است. در این جلسه به چگونگی شکل گیری خودشیفتگی فرهنگی پرداخته شد و در پایان نقش پژوهشگران، دانشگاهیان و صاحبنظران این حوزه در آگاهی بخشی، فرهنگسازی، آسیب شناسی و کمک به درمان این معضل بیان شد.
هیچ دیدگاهی درج نشده - اولین نفر باشید