دومین روز دهمین کنگره زخم چگونه گذشت؟
به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد دانشگاهی علومپزشکی تهران، روز پنجشنبه ۹ آذر ماه و همزمان با دومین روز برگزاری کنکره بینالمللی زخم و ترمیم بافت سازمان جهاد دانشگاهی علومپزشکی تهران روز شلوغ و پرکاری را سپری کرد.
پنلهای تخصصی دومین روز دهمین دوره کنگره بینالمللی زخم و ترمیم بافت با استقبال خوب پژوهشگران، پزشکان و پیراپزشکان همراه بود. پنلهای تخصصی از بدو شروع کنکره آغاز شد و تا دقایق پایانی ادامه داشت.
همچنین کارگاههای متعددی در دومین روز برگزاری کنگره در سالنهای «خوارزمی» و «علامه طباطبائی» مرکز همایشهای بینالمللی دانشگاه شهیدبهشتی برگزار میشود. اگرچه سالن های برگزاری کارگاههای مرتبط با زخم نسبت به سالن اصلی یعنی محل برگزاری پنلهای تخصصی کوچکتر بود اما شور و نشاط علمی در این سالنها مانند سالن برگزاری پنلها بود.
دهمین کنگره بینالمللی زخم و ترمیم بافت سازمان جهاد دانشگاهی علومپزشکی تهران تبلور عینی یک موضوع مهم است که به دست فراموشی سپرده شده است. پیام کنکره بینالمللی زخم و ترمیم بافت این است که موضوع مهم زخمهای مزمن در کانون توجه سازمان جهاد دانشگاهی علومپزشکی تهران قرار گرفته است و ظرفیتهای متعددی به جهت برگزاری این کنکره ایجاد شده است.
برگزاری کنگره بینالمللی زخم و ترمیم بافت جهاد دانشگاهی میتواند محفلی برای تعامل میان پژوهشگران، شرکتهای فعال در زمینه و کسانی که به فکر توسعه سلامت کشور هستند، باشد. توجه به حل مشکلات بر زمین مانده همواره در کانون توجه جهاد دانشگاهی قرار دارد و توجه به مسائل بر زمین مانده در اقدامات جهاد دانشگاهی متبلور است.
به گفته دکتر محسن فاتح، دبیر دهمین کنگره بینالمللی زخم و ترمیم بافت، زخمهای مزمن یک موضوع میان بخشی است و بین حوزههای «بالینی تخصصی» و «علومپایه» اشتراک دارد. سازمان جهاد دانشگاهی تهران با هدف دستیابی به فناوریهای نوین و دانشفنی که منجر به تولید محصول و حل مشکلات مردم شود در جهت برگزاری کنگره زخم و ترمیم بافت گام برداشته است. پژوهشگران و شرکتهای فعال در زمینه محصولات زخم در کنگره بینالمللی زخم و ترمیم بافت حضور دارند. دهمین کنگره بینالمللی زخم و ترمیم بافت میتواند محفلی برای تعامل میان پژوهشگران و شرکتهای تولیدکننده و واردکننده محصولات مرتبط با زخم باشد. فضای تعاملی شکلگرفته در دهمین کنگره بینالمللی زخم و ترمیم بافت میتواند به ارتقاء سطح سلامت جامعه کمک کند.
تقدیر از دانشآموزان پژوهشگر شهر اسفراین
بخش ویژه دانشآموزی از مهمترین بخشهای دهمین کنگره کنگره بینالمللی زخم و ترمیم بافت است. دانشآموزان دبیرستان فرزانگان شهر اسفراین در این کنگره به ارائه نتایج تحقیقات خود در زمینه زخم پرداختند.
کیمیا بهادری، زهرا امیری، ستیلا سیدنژاد، فاطمه نورزاد و ریحانه ولیان اعضای تیم پژوهشی دبیرستان فرزانگان اسفراین تشکیل میدهند.
در این جلسه ضمن تقدیر از این گروه دانشآموزی تاکید شد که معلمان شرایطی را فراهم کنند که دانشآموزان در جهت حل مساله گام بردارن
فریده قاسمآبادی، مدیر دبیرستان فرزانگان دوره اول شهر اسفراین در این برنامه گفت: اسفراین از شهرهای کوچک ایران به حساب میآید و در استان خراسان شمالی قرار دارد. اگرچه از نظر امکانات محروم هستیم اما از نظر توانمندی در جایگاه خوبی قرار داریم. کارسوق مهندسی ژنتیک از سوی سازمان سمپاد به مدارس استعداد درخشان میشود و مدارس با توجه به تواناییهایی که دارند به کارسوقهای پیشنهادی ورود میکنند.
وی با بیان اینکه کار علمی بر بستر آموزش و پرورش شکل میگیرد، گفت: توجه به کار علمی در آموزش و پرورش بنیان نهاده میشود. تمام تلاش خود را به کار گرفتیم تا شرایط و امکانات مورد نیاز برای انجام این پژوهش را فراهم کنیم اگرچه با سختیهای فراوانی مواجه شدیم.
مدیر دبیرستان دوره اول فرزانگان شهر اسفراین گفت: حضور استاد راهنمای این تیم پژوهشی دانشآموزی یعنی نسرین صدوقی به شدت احساس میشود. اگرچه ایشان یک دبیر در سطح مدارس هستند اما با تمام توان از این تیم حمایت کردند و به آنها یاری رساندند.
قاسمآبادی گفت: من از ظرفیت انجم ذولسا مربیان مدرسه تشکر میکنم که با توجه به تواناییهای خود اتوانستند امکانات نیاز را فراهم کنند.
وی با بیان اینکه با وجود سختیهای فراوان توانستیم این گروه پژوهشی دانشآموزی را یاری کنیم، اظهار کرد: به طور مثال،به دلیل کمبود امکانات ناچار بودیم برای استفاده از تجهیزات آزمایشگاهی به دانشگاه علومپزشکی بجنورد یعنی مرکز استان مراجعه کنیم.
به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد دانشگاهی علومپزشکی تهران، حضور تیم پژوهشگران دبیرستانی در دومین روز از برگزاری کنگره بینالمللی زخم و ترمیم بافت را میتوان مهمترین اتفاق امروز برشمرد. حضور این تیم جوان بیانگر این است کشور ایران همواره از حضور نخبگلن در عرصههای مختلف برخوردار است نخبگانی که میتوانند با حرکت در مرزهای دانش موجب اعتلای هرچه بیشتر کشور شوند.
هیچ دیدگاهی درج نشده - اولین نفر باشید