پژوهشکده فناوریهای ترمیم زخم و بافت، گامی نوین در معاونت پژوهشی
معاون پژوهشی جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران با بیان اینکه پژوهشکده فناوریهای ترمیم زخم و بافت، گامی نوین در معاونت پژوهشی جهاد دانشگاهی است، گفت: در حال حاضر معاونت پژوهشی در ۳ گروه پژوهشی لیزر پزشکی، ترمیم نوری و فتودینامیک همراه با کارشناسان پژوهشی فعالیتهای خود را انجام میدهد.( درمانگاه زخم ) دکتر محسن فاتح […]
معاون پژوهشی جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران با بیان اینکه پژوهشکده فناوریهای ترمیم زخم و بافت، گامی نوین در معاونت پژوهشی جهاد دانشگاهی است، گفت: در حال حاضر معاونت پژوهشی در ۳ گروه پژوهشی لیزر پزشکی، ترمیم نوری و فتودینامیک همراه با کارشناسان پژوهشی فعالیتهای خود را انجام میدهد.( درمانگاه زخم )
دکتر محسن فاتح در گفتوگو با خبرنگار ایسنا از دفتر جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران خاطرنشان کرد: در حال حاضر ۱۲ سال است که جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران به صورت رسمی و در قالب مرکز تحقیقات لیزر پزشکی که مصوب وزارت بهداشت است، فعالیت پژوهشی خود را به صورت متمرکز در زمینه لیزرهای پزشکی انجام میدهد. همچنین در طی ۴، ۵ سال اخیر جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران فعالیتهای خود را بر روی لیزر و فناوریهای دیگری که میتواند روی بحث ترمیم زخم و بافت موثر باشد، متمرکز کرده است.
وی یادآور شد: امسال جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران پژوهشکدهای را تحت عنوان «پژوهشکده فناوریهای ترمیم زخم و بافت» تاسیس کرد که مجوز آن از دفتر مرکزی جهاد دانشگاهی گرفته شد و اکنون جهاد دانشگاهی فعالیت خود را بر روی مباحثی که مرتبط با ترمیم زخم و بافت است، متمرکز کرده است.
فاتح ادامه داد: مرکز خدمات تخصصی پوست و لیزر، مرکز تخصصی زخم و بافت و مرکز دندانپزشکی در راستای فعالیتهای این پژوهشکده فعالیت میکنند. باید گفت که نتیجه تلاشهایی که مجموعه همکاران ما در معاونت پژوهشی انجام میدهند، دستاوردهای ویژه و خاصی است که در نوع خودش منحصر به فرد است.
معاون پژوهشی جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران تصریح کرد: انجام تحقیقات کاربردی و توسعهای، تلاش برای کارفرمایی بودن پژوهشها، استفاده از نیروی انسانی متخصص و متعهد از جمله ویژگیهای فعالیتهای پژوهشی در جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران است.
وی با اشاره به اینکه از اول سال تا کنون نزدیک به ۸۰ تا ۸۵ درصد از اهداف معاونت پژوهشی جهاد دانشگاهی محقق شده است، تاکید کرد: تلاش معاونت پژوهشی جهاد دانشگاهی این است که این دو مجموعه هم مراکز تخصصی و هم گروههای پژوهشی با هم رشد کنند و توسعه یابند، به همین خاطر در سال گذشته جدا از زیرساختهایی که ایجاد شد در معاونت پژوهشی که یکی از آنها بحث تاسیس پژوهشکده ترمیم و زخم بافت بود، سعی کردیم هم به لحاظ فضای فیزیکی و هم به لحاظ نیروی انسانی حرفهای و متخصص بتوانیم مرکز خود را به لحاظ امکانات و ابزارها تجهیز کنیم که خوشبختانه طی سال گذشته این اتفاق محقق شد.
فاتح، تعامل و اجرای یک فعالیت گروهی را مهمترین موضوع در فعالیتهای پژوهشی دانست و اظهار کرد: تلاش عمده ما در طول این سالها این بوده است که بتوانیم این فضا را در محدوده معاونت پژوهشی فراهم کنیم که یک تعامل سازنده بین افرادی که کار بالینی انجام میدهند با افرادی که خارج از محدوده هستند و در علوم پایه فعالیت میکنند، ایجاد شود.
وی در پایان گفت: بر همین مبنا سعی کردیم که هر سال کنگره ترمیم زخم و بافت را برگزار کنیم تا بین دانشجویان و اساتید در حوزه علوم پایه و حوزه علوم بالینی تعاملی برقرار شود و یک فضای موثر وجود داشته باشد که این گروهها کنار هم قرار بگیرند و با هم فعالیت کنند که امیدواریم در سالهای آینده هم به صورت گسترده این ارتباط برقرار شود. چراکه گروههای دانشجویی و حضور دانشجویان میتواند جهاد دانشگاهی را زنده نگه دارد.
هیچ دیدگاهی درج نشده - اولین نفر باشید