برگزاری دومین ژورنال کلاب کمیته دانشجویی کنگره بین المللی زخم و ترمیم بافت
دومین ژورنال کلاب کمیته دانشجویی کنگره زخم و ترمیم بافت با موضوع های درمان لیزرهای کم توان و بررسی اثر فرمولاسیون لیپوزومی لسیتین حیوانی و گیاهی بر ترمیم زخم، به سخنرانی خانم ها رضوان و میرزایی برگزار گردید.( درمانگاه زخم ) در ابتدای این ژورنال کلاب خانم رضوان در مورد فتوبیومادولیشن (PBM) که با عنوان […]
دومین ژورنال کلاب کمیته دانشجویی کنگره زخم و ترمیم بافت با موضوع های درمان لیزرهای کم توان و بررسی اثر فرمولاسیون لیپوزومی لسیتین حیوانی و گیاهی بر ترمیم زخم، به سخنرانی خانم ها رضوان و میرزایی برگزار گردید.( درمانگاه زخم )
در ابتدای این ژورنال کلاب خانم رضوان در مورد فتوبیومادولیشن (PBM) که با عنوان درمان لیزرهای کم توان (LLLT) نیز شناخته می شود عبارت است از استفاده از نور red/NIR برای تحریک، حفاظت و ترمیم سلول ها و بافت ها صحبت کرد.
وی افزود: مکانیسم عمل PBM با جذب فوتون در میتوکندری آغاز شده و با فعالیت کانال های یونی، مسیر های سیگنالینگ، تنظیم فاکتورهای رونویسی و افزایش بیان ژن های محافظتی در سلول ادامه می یابد.
استفاده از این تکنیک در بیماری های تحلیل اعصاب مغز، ضربه های تروماتیک، سکته مغزی و بیماری های روانی مورد توجه است. چرا که درمان بیماری های اعصاب مغزی از طریق PBM در مطالعات سلولی و حیوانی و اندک مطالعات انسانی نشان می دهد که PBM با افزایش ترشح نوروتروفیک فاکتورها، القای نروژنز و سیناپتوژنز، بهبود متابولیسم سلولی، کاهش استرس اکسیداتیو و التهاب و همچنین افزایش جریان خون میتواند به بهبود فعالیت و ترمیم اعصاب مغز کمک کند.
خانم میزایی ضمن بیان توضیحاتی در مورد خواص مهم این دو ترکیب میتوان به فعال کردن سیستم ایمنی اختصاصی و غیر اختصاصی، حامل دارویی، و آنتی اکسیدان بودن اشاره کرد و در بررسی ماکروسکوپی عکس برداری همراه با خط کش و داده ها با نرم افزار دیجی مایزر بدست آمد و در فرمول درصد بهبودی قرار گرفت.
وی افزود: با توجه به افزایش فیبروبلاست ها، ماکروفاژها، نوتروفیل ها، در چهار روز اول در گروه های درمان نسبت به گروه کنترل و هم کنترل مثبت و افزایش کلاژن سازی و عروق خونی در گروه های درمان، بهبود و ترمیم زخم را بیشتر میبینیم.
با استفاده از آمون های DPPH و ABTS میزان آنتی اکسیدان ها را بصورت Total اندازه گیری کردیم و در غلظت پایین این دو فرمولاسیون (۲۰۰۰ میکروگرم)، خاصیت آنتی اکسیدانی به ۹۰ درصد هم رسید، و با افزایش غلظت این خاصیت افزایش می یابد.
در خاتمه گزارشی از روند بخش دانشجویی کنگره زخم، خلاصه مقالات و ایده های برتر دریافت شده تا به امروز ارائه شد.
هیچ دیدگاهی درج نشده - اولین نفر باشید