یازدهمین دوره مسابقات ملی مناظره در دانشگاه علوم پزشکی تهران آغاز شد
به همت کانون بیان سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران، مسابقات مقدماتی مرحله دانشگاهی یازدهمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران، در دانشکده داروسازی این دانشگاه، برگزار شد. به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران، محمد رحیمی دانشجوی رشته پزشکی و دبیر کانون بیان ضمن اعلام خبر فوق افزود: در مرحله دانشگاهی […]
به همت کانون بیان سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران، مسابقات مقدماتی مرحله دانشگاهی یازدهمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران، در دانشکده داروسازی این دانشگاه، برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران، محمد رحیمی دانشجوی رشته پزشکی و دبیر کانون بیان ضمن اعلام خبر فوق افزود: در مرحله دانشگاهی مسابقات ملی مناظره ویژه دانشگاه علوم پزشکی تهران، دو تیم دانشجویی از این دانشگاه و دو تیم آزاد از دانشگاه های علوم پزشکی ایران و دانشگاه صنعتی شریف با داوری« آقای دکتر علی پاشا میثمی استاد رشته پزشکی اجتماعی»، «آقای دکتر محمود مطهری نیا مدیر امور دانشجویی فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی تهران و استاد رشته معارف اسلامی» و «آقای دکتر حسین وفاپور استاد فلسفه دین و از اعضای هیئت علمی سازمان جهاددانشگاهی تهران»، به رقابت پرداختند.
«برای جلوگیری از آسیبهای جنسی در جامعه باید آموزشهای مربوط به این حوزه را از سنین کودکی شروع کرد» و «اختیارات رییس جمهوری در ایران برای انجام وظایف خود کافی است» به گفته رحیمی گزاره های مورد بحث در این مرحله از مسابقات بودند.
دبیر کانون بیان افزود: در گزاره اول «تیم پلاکت» از دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران به عنوان موافق و تیم «جوانان ایران» از دانشکده پیراپزشکی و پرستاری دانشگاه علوم پزشکی ایران به عنوان مخالف به رقابت پرداختند که با مجموع امتیازات داوران، تیم پلاکت به مرحله نهایی راه پیدا کردند.
او ادامه داد: همچنین در گزاره دوم، تیم «درختکی در باد» از دانشکده داروسازی و دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران به عنوان موافق و تیم «واج» از رشته های مهندسی نفت، فیزیک و مهندسی صنایع دانشگاه صنعتی شریف به عنوان مخالف به مناظره پرداختند که مابین این دو تیم نیز «واج» به مرحله نهایی راه پیدا کرد.
رحیمی با اشاره به برگزاری فینال این دوره از مسابقات در روز یکشنبه ۳۰ بهمن ماه ۱۴۰۱ بین دو گروه «پلاکت» و «واج» عنوان داشت: تیم برگزیده به مرحله منطقه ای راه خواهد یافت.
محمد رحیمی با اشاره به اینکه این رویداد سالانه از سوی سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی در سه مرحله دانشگاهی/ استانی، منطقهای و کشوری با هدف تقویت و پرورش روحیه حق و حقطلبی و فرهنگ گفتوگوی سازنده، تولید علم و اندیشه و ارائه مطالب علمی جذاب برای دانشجویان برگزار می گردد، گفت: تیمهای شرکتکننده در این دوره از مسابقهها بهصورت دو به دو و در قالب تیم موافق و مخالف در موضوعات گزارههای انتخابی در حوزههای فرهنگی، دینی، سیاسی، اجتماعی، اقتصادی، علم و فنآوری و … با یکدیگر مناظره و رقابت میکنند و در نهایت دو تیم برتر این مسابقهها به دیدار پایانی راه پیدا می کنند.
هیچ دیدگاهی درج نشده - اولین نفر باشید