یک تحقیق: اضافه کردن نمک به غذا از سالیان عمر میکاهد
ایسنا علوم پزشکی تهران – یک تحقیق نشان میدهد که افزود نمک به غذا با کم شدن سالیان عمر رابطه مستقیم دارد. به گزارش گاردین؛ بر اساس مطالعه ای که روی ۵۰۰ هزار بریتانیایی میانسال انجام شد، ریختن نمک در وعده های غذایی سر سفره با مرگ زودهنگام مرتبط است. محققان دریافتند که همیشه افزودن نمک […]
به گزارش گاردین؛ بر اساس مطالعه ای که روی ۵۰۰ هزار بریتانیایی میانسال انجام شد، ریختن نمک در وعده های غذایی سر سفره با مرگ زودهنگام مرتبط است. محققان دریافتند که همیشه افزودن نمک به غذا باعث کاهش بیش از دو سال امید به زندگی برای مردان و یک سال و نیم برای زنان می شود. این شامل چاشنی در طول فرآیند پخت و پز نمی شود.
دانشکده بهداشت عمومی و پزشکی گرمسیری دانشگاه تولین در نیواورلئان این تحقیق را انجام داده است.
در مقایسه با کسانی که هرگز نمک به غذا اضافه نمی کردند یا به ندرت نمک اضافه می کردند، خطر مرگ زودرس در کسانی که همیشه غذای خود را با نمک چاشنی می کردند، ۲۸ درصد افزایش داشت. در سن ۵۰ سالگی، امید به زندگی مردان و زنانی که همیشه نمک اضافه میکردند، ۲.۳ سال و ۱.۵ سال کمتر بوده است.
خبر اصلی را در گاردین ببینید
انتهای پیام
هیچ دیدگاهی درج نشده - اولین نفر باشید