هجدمین همایش نکوداشت مقام استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران سه شنبه ۲۷ اردیبهشت برگزار می شود
معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران اعلام کرد: پس از دو سال وقفه، هجدهمین همایش «نکوداشت مقام استاد» دانشگاه علوم پزشکی تهران سه شنبه ۲۷ اردیبهشت ماه ۱۴۰۱، ساعت ۱۴ در تالار ابن سینا دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران به صورت هیبرید (حضوری و مجازی) برگزار میشود. به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی […]
معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران اعلام کرد: پس از دو سال وقفه، هجدهمین همایش «نکوداشت مقام استاد» دانشگاه علوم پزشکی تهران سه شنبه ۲۷ اردیبهشت ماه ۱۴۰۱، ساعت ۱۴ در تالار ابن سینا دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران به صورت هیبرید (حضوری و مجازی) برگزار میشود.
به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران، دکتر حسین یاری با بیان اینکه سنت نیکوی نکوداشت مقام استاد از سال ۱۳۸۰ توسط سازمان جهاد دانشگاهی برگزار می شود گفت: این مراسم که در این ۲۰ سال با هدایت داهیانه بزرگانی چون استاد دکتر علیرضا یلدا، استاد دکتر شمس شریعت طربقان و استاد دکتر مسلم بهادری مستمرا برگزار شده در پی آن است که با تکریم علما و دانشمندان از علم و دانش تقدیر کند تا چراغی پیش روی نسل جوان باشند.
او ادامه داد: در این دوره همایش، به پیشنهاد دانشگاهیان و به انتخاب دانشجویان از ۱۰ هیئت علمی برگزیده دانشگاه علوم پزشکی تهران تقدیر به عمل خواهد آمد که اسامی آنها به شرح ذیل است:
- دکتر سید حسین میرمجلسی: ادیب و استاد پیشکسوت فوق تخصص گوارش و کبد دانشکده پزشکی
- دکتر محمد علی سجادیه: استاد پیشکسوت چشم پزشکی، روزنامهنگار و پژوهشگر تاریخ و زبان
- دکتر نصرت الله عشقیار: استاد پیشکسوت گروه آسیب شناسی فک، دهان و صورت دانشکده دندانپزشکی
- دکتر ایرج راگردی کاشانی: استاد گروه آناتومی دانشکده پزشکی
- دکتر عظیم میرزازاده: استاد گروه داخلی دانشکده پزشکی
- دکتر بهمن سراج: استاد دندان پزشکی کودکان
- دکتر حمیدرضا نمازی: استاد گروه اخلاق پزشکی
- دکتر مهدی محبعلی: استاد گروه انگل شناسی پزشکی دانشکده بهداشت
- دکتر یلدا حسین زاده اردکانی: استاد گروه فارماسیوتیکس دانشکده داروسازی
- دکترمحمدعلی چراغی: استاد گروه پرستاری ویژه دانشکده پرستاری و مامایی
معاون فرهنگی سازمان جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران در خصوص شیوه نامه برگزاری این همایش خاطرنشان کرد: در این دوره همچون دوره هفدهم، یک فرایند دو مرحله ای برای رسیدن به لیست نهایی به کار گرفته شد؛ در مرحله اول «هیات انتخاب» متشکل از ریاست دانشکده ها، برخی اساتید برگزیده و دبیران دوره های گذشته همایش، نمایندگان دانشجویی و جهادگران پیشکسوت، با در نظر گرفتن معیار «معلمی کردن» فهرستی از اساتید شاغل در هر دانشکده را پیشنهاد دادند.
در مرحله دوم با انجام نظرسنجی اینترنتی از عموم دانشجویان همان دانشکده و محاسبه مجموع نمرات اساتید پیشنهادی، هفت استاد برگزیده نهایی که مشغول به تدریس هستند انتخاب شدند.
یاری ادامه داد: در این فرایند، نمره دهی دانشجویان به اساتید خود بر اساس یک پرسشنامه ۹ گویه ای انجام گرفت. این ابزار با انجام مرور متون نظام مند و مبتنی بر شواهد علمی طراحی شده است. بعلاوه با مشورت با مسئولین دفتر ارتباط با دانش آموختگان دانشگاه و موزه تاریخ علوم پزشکی ۳ استاد پیشکسوت هم به لیست نهایی ۷ نفره اضافه شد.
دکتر حسین یاری در پایان درباره تاریخچه برگزاری این همایش یادآوری کرد: در ۱۷ دوره قبلی این همایش طی جشن های باشکوهی از ۱۸۷ استاد فرهیخته این دانشگاه تجلیل به عمل آمده است که به دلیل شرایط ناشی از همه گیری کووید این مراسم امسال پس از دو سال وقفه انجام میگیرد.
هیچ دیدگاهی درج نشده - اولین نفر باشید