آمار مسمومیتهای الکلی در بیمارستان بهارلو
ایسنا- معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران آمار مسمومیتهای الکلی در بیمارستانهای این دانشگاه را اعلام کرد. دکتر سعید ناطقی در گفتوگو با ایسنا علوم پزشکی تهران، تعداد مسمومیت ناشی از مصرف الکل از شش ماه دوم سال گذشته تا انتهای فروردین ماه ۱۴۰۱ را به این شرح اعلام کرد: مهر: ۴۴ آبان: ۴۷ آذر: […]
ایسنا- معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران آمار مسمومیتهای الکلی در بیمارستانهای این دانشگاه را اعلام کرد.
دکتر سعید ناطقی در گفتوگو با ایسنا علوم پزشکی تهران، تعداد مسمومیت ناشی از مصرف الکل از شش ماه دوم سال گذشته تا انتهای فروردین ماه ۱۴۰۱ را به این شرح اعلام کرد:
مهر: ۴۴
آبان: ۴۷
آذر: ۴۵
دی: ۳۹
بهمن: ۳۷
اسفند:۴۳
فروردین ۱۴۰۱: ۴۰
او در ارتباط با موارد فوتی ناشی از مسمومیت الکلی نیز گفت ممکن است از متوسط ۴۰ نفر، یک مورد منجر به مرگ داشته باشیم.
ناطقی این نکته را نیز تاکید کرد که آمار ارائه شده مربوط به بیمارستان بهارلو بوده که مرکز مسمومیت دانشگاه علوم پزشکی تهران به شمار میرود.
او در ارتباط با تعداد مسمومیت الکلی در سایر بیمارستانهای دانشگاه علوم پزشکی تهران نیز گفت: در سایر مراکز ممکن است مراجعه به صورت موردی وجود داشته باشد که معمولا یا به بیمارستان بهارلو ارجاع میشوند و یا آنکه تعداد آنها اندک است که ممکن است در شمار آمار قرار نگیرند. اما آمار بیمارستان بهارلو که دارای بخش، آیسییو و اورژانس مجزایی برای بیماران مسمومیت است، شاهد افزایش بارزی نیستیم.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی تهران با بیان اینکه تعداد مسمومیتهای الکلی در شهر تهران قطعا بیشتر از این آمار است افزود: آمار یادشده تنها متعلق به دانشگاه علوم پزشکی تهران است و آمار منعکسکننده مسمومیت الکلی در شهر تهران با اضافه شدن آمارهای دانشگاههای علوم پزشکی ایران و شهید بهشتی به دست میآید؛ به ویژه آنکه مسمومیت محوریت اصلی بیمارستان لقمان به شمار میرود که زیرمجموعه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی است. در حالی که در بیمارستان بهارلو از ۳۳۶ تخت، نهایتا ۵۰ تخت به مسمومیت اختصاص دارد.
او در پاسخ به این سوال که مراجعان مسمومیت الکلی در بیمارستان بهارلو بیشتر از چه سن و سالی تشکیل شدهاند؟ گفت: معمولا مراجعان سن و سال بسیار بالایی ندارند و به طور معمول جوانان و میانسالان هستند و در بازه سنی ۲۰ تا ۵۵ سال قرار دارند. این افراد ممکن است حتی اتانول سالم مصرف کرده باشند اما به دلیل زیاده روی دچار مسمومیت میشوند یا آنکه به دلیل مصرف الکلهای تقلبی و متانول مسموم شوند.
معاون دانشگاه علوم پزشکی تهران در پایان برخی نگرانیهای افراد دچار مسمومیت الکلی از عواقب مراجعه به مراکز درمانی را نابجا عنوان کرد و گفت: جز موارد امنیتی مثل تیراندازی که بیمارستان موظف است آن را گزارش دهد، سایر افراد مراجعه کننده به بیمارستان چه آنهایی که الکل و چه افرادی که مواد مخدر مثل شیشه مصرف کرده اند بیمار محسوب میشوند و بیمارستان به درمان آنها می پردازد. لذا تاکید میشود افراد دچار مسمومیت الکلی حتما به مراکز درمانی مراجعه کنند.
هیچ دیدگاهی درج نشده - اولین نفر باشید