محققان دانشگاه کمبریج: «داروی آزمایشی درمان آلزایمر موفقیت آمیز بود»
ایسنا علوم پزشکی تهران – محققان در حال کار بر روی قرصی هستند که می تواند به افراد مبتلا به آلزایمر در مراحل ابتدایی کمک کند تا مهارت های تفکر و حافظه خود را بهبود بخشند و حتی به طور مستقل طولانی تر زندگی کنند. به گزارش مدیسن نت، مطالعه جدید فقط برای جمعآوری دادههایی […]
ایسنا علوم پزشکی تهران – محققان در حال کار بر روی قرصی هستند که می تواند به افراد مبتلا به آلزایمر در مراحل ابتدایی کمک کند تا مهارت های تفکر و حافظه خود را بهبود بخشند و حتی به طور مستقل طولانی تر زندگی کنند.
به گزارش مدیسن نت، مطالعه جدید فقط برای جمعآوری دادههایی درباره ایمنی این داروی آزمایشی طراحی شده بود، اما زمانی که ۲۶ بیمار مبتلا به بیماری آلزایمر خفیف تا متوسط روزانه SAGE-۷۱۸ را به مدت دو هفته مصرف کردند، پیشرفتهای قابلتوجهی در تستهای اندازهگیری عملکرد تفکر در طول یک هفته نشان دادند. حتی این پیشرفتها حداقل یک ماه ادامه داشت.
SAGE-۷۱۸ یک تعدیل کننده مثبت گیرندههای N-methyl-D-aspartate (NMDA) است.
دکتر «آرون کونیگ»، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه کمبریج، توضیح داد: «در طول دوره بیماری، کمبود در گیرنده NMDA وجود دارد و داروی جدید به عملکرد طبیعی این گیرنده کمک میکند.»
این دارو همچنین برای درمان اختلالات فکری ناشی از بیماری پارکینسون و بیماری هانتینگتون در آزمایشات بالینی قرار دارد.
برای این مطالعه، شرکت کنندگان SAGE-۷۱۸ را روزانه به مدت دو هفته مصرف کردند و دو هفته دیگر تحت نظر قرار گرفتند. هنگامی که مطالعه شروع شد، میانگین نمره شأن در یک آزمون شناختی استاندارد ۲۰.۷ بود که نشان دهنده اختلال شناختی خفیف یا زوال عقل خفیف است. پس از یک ماه، نمرات آزمون شناختی به طور متوسط ۲.۳ نمره افزایش یافته بود.
برخی از افراد همچنین در انجام فعالیتهای پیچیده مانند استفاده از کامپیوتر، انجام کارهای خانه، رانندگی، پخت و پز و مدیریت داروهای خود بهبود یافتند. این دستاوردها با پیشرفتهایی همراه بود که در آزمونهای متعدد عملکرد اجرایی مشاهده شد.
محققان قصد دارند انجام مطالعات تصادفی و کنترل شده بزرگتر را آغاز کنند تا ببیند آیا این یافتهها پایدار هستند یا خیر.
هیچ دیدگاهی درج نشده - اولین نفر باشید