پنل «پرستاری مراقبت، مدیریت و درمان زخم» برگزار شد
پنل «پرستاری مراقبت، مدیریت و درمان زخم» در سومین روز از ششمین کنگره بین المللی و هشتمین کنگره ملی زخم و ترمیم بافت برگزار شد. دکتر حسین اله قلی، متخصص درمان زخم و مدیر پنل پرستاری مراقبت، مدیریت و درمان زخم، درباره این سمینار علمی گفت: این پنل برای اولین بار در ایران با همکاری […]
پنل «پرستاری مراقبت، مدیریت و درمان زخم» در سومین روز از ششمین کنگره بین المللی و هشتمین کنگره ملی زخم و ترمیم بافت برگزار شد.
دکتر حسین اله قلی، متخصص درمان زخم و مدیر پنل پرستاری مراقبت، مدیریت و درمان زخم، درباره این سمینار علمی گفت: این پنل برای اولین بار در ایران با همکاری جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران از ساعت ۸:۳۰ صبح امروز (پنجشنبه) آغاز و تا بعدازظهر ادامه داشت.
وی ادامه داد: از یک ماه پیش برنامه ریزی های لازم به منظور برگزاری این سمینار در دستور کار قرار گرفت و از جامعه پرستاران زخم در سراسر کشور به عنوان گروه هدف برای شرکت در این سمینار علمی دعوت به عمل آمد.
وی درباره موضوعات مورد بحث در این سمینار علمی، گفت: با توجه به نیاز جامعه به خصوص در حوزه مراقبت و مدیریت و به ویژه در زمینه زخم های فشاری، تمرکز ما در اولین دوره این سمینار، بر زخم های فشاری یا زخم بستر بود.
دکتر اله قلی درباره سطح علمی مباحث مطرح شده در این سمینار، بیان کرد: پنل های این دوره از سمینار به موضوع زخم های فشاری اختصاص داده شد چرا که طبق آمار بیماران زخم های فشاری در کشور قابل توجه هستند و نیاز است روش ها و اطلاعات پرستاران زخم برای درمان این بیماران به روز و طبق جدیدترین روش ها و متدها باشد که معتقدم برگزاری سمینار امروز بسیار به این امر مهم کمک کرد.
دکتر اله قلی روند برگزاری مراسم را ممتاز ارزیابی کرد و گفت: پتانسیل ما برای برگزاری این سمینارها بسیار است و می توانم به جرأت بگویم که اگر «انجمن علمی زخم ایران» را راه اندازی کنیم، قوی ترین و پر جمعیت ترین گروه پرستاری تخصصی هستیم که در این حوزه حرف برای گفتن خواهیم داشت.
وی ضمن تشکر از همکاری و تلاش جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران برای برگزاری این سمینار علمی مهم، تأکید کرد: با توجه به اینکه هر ساله کنگره های بین المللی در موضوع زخم برگزار می شود، نیاز است تا پرستاران این حوزه با روش ها و متدهای جدید برای مراقبت و مدیریت درمان زخم آشنا شود.
مدیر پنل، به نقص و کمبود ارایه مقالات علمی در حوزه مراقبت، مدیریت و درمان زخم اشاره و تصریح کرد: ما در حوزه زخم، پتانسیل های علمی و عملی فراوانی داریم. برخلاف کشورهای دیگر در ایران بیماران مبتلا به زخم نیز بسیار هستند، این دو عامل سبب شده تا ما در این عرصه نسبت به سایر کشورها چندین قدم جلوتر باشیم، اما متأسفانه شاهد تولید دانش در موضوعات مربوط به زخم نیستیم در حالی که می توانیم در مباحث مختلف مانند پیشگیری از ابتلای به زخم مقالات تخصصی و علمی سطح بالایی ارایه دهیم و در کنگره هایی که در سراسر دنیا برگزار می شود، ارایه دهیم.
دکتر اله قلی گفت: ایران در عرصه تولید دانش در میان کشورهای منطقه سر آمد است، اما محققان و متخصصان ما این پتانسیل را دارند تا با ارایه مقالات علمی به روز و کارآمد، تولید دانش ویژه ای داشته باشند و به بسیاری از کشورهای دنیا معرفی شوند.
دکتر حسینیان: گامی بلند در مسیر «آموزش» و «انتقال تجربه» برداشته شد
دکتر مهدی حسینیان دبیر اجرایی ششمین کنگره بین المللی و هشتمین کنگره ملی زخم و ترمیم بافت، نیز درباره پنل پرستاری مراقبت، مدیریت و درمان زخم، گفت: با توجه به اهمیت جایگاه و نقش پرستاران در حوزه درمان و مدیریت زخم، امسال در کنگره زخم و ترمیم بافت، یک روز را به طور ویژه برای پنل های کارگاهی پرستاران در حیطه زخم در نظر گرفتیم.
وی بیان کرد: این پنل ها توسط اساتید فن و هیئت رئیسه پرستاری که جزو شاخص ترین افراد حوزه زخم در کشور بودند و در پژوهشکده زخم با جهاد دانشگاهی همکاری داشتند، مدیریت شد. در این پنل ها موضوعات به روز دنیا و مورد نیاز پرستاران در حوزه زخم مورد بحث و بررسی قرار گرفت که به موجب آن پرستاران با فناوری های نوین در حوزه زخم آشنا شدند.
دبیر اجرایی کنگره گفت: با توجه به اینکه پرستاران حوزه زخم از سراسر کشور در پنل پرستاری مراقبت، مدیریت و درمان زخم حضور داشتند، تجربیات نوینی به اشتراک گذاشته شد و در حقیقت این پنل در زمینه «آموزش» و «انتقال تجربه» گام های بلندی برداشت.
دکتر حسینیان کنگره زخم و ترمیم بافت را به معنای آغازی برای شروع مجدد در ارتباط گیری با ساختارهای علمی کشور دانست و اظهار کرد: ارتباط ما با پرستاران حوزه زخم قطع نخواهد نشد؛ اطلاعات علمی به روز دنیا در حوزه زخم را با این دوستان به اشتراک خواهیم گذاشت و جلسات علمی متعددی را برای این عزیزان برنامه ریزی خواهیم کرد.
هیچ دیدگاهی درج نشده - اولین نفر باشید