اثر عوامل تغذیه ای و سبک زندگی در ابتلا به سندرم متابولیک بررسی شد
ژورنال کلاب ویژه پژوهشگران سبک زندگی سالم با موضوع «اثر عوامل تغذیه ای و سبک زندگی در ابتلا به سندرم متابولیک در ایران» برگزار شد. دکتر محسن فاتح، معاون پژوهشی سازمان جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران، در این نشست به طرح موضوع مقاله ای پرداخت که در سال ۲۰۲۱ در ژورنال دیابتولوژی و سندرم متابولیک […]
ژورنال کلاب ویژه پژوهشگران سبک زندگی سالم با موضوع «اثر عوامل تغذیه ای و سبک زندگی در ابتلا به سندرم متابولیک در ایران» برگزار شد.
دکتر محسن فاتح، معاون پژوهشی سازمان جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران، در این نشست به طرح موضوع مقاله ای پرداخت که در سال ۲۰۲۱ در ژورنال دیابتولوژی و سندرم متابولیک توسط محققین مرکز تحقیقات سلامت دانشگاه بقیه الله و مرکز تحقیقات تغذیه و غدد داخلی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی منتشر شده بود.
به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران، در این مقاله عوامل تغذیهای و سبک زندگی که زمینه ابتلا به سندرم متابولیک را مهیا میکرد با مطالعه بر روی ۱۶۰۰ نفر از مردم تهران بررسی شده است.
نتیجه این تحقیق در نهایت نشان داده بود که ترکیب مواد غذایی مصرفی و همچنین الگوی سبک زندگی افراد جامعه از نظر عادت به سیگار کشیدن، فعالیت فیزیکی و شاخص توده بدنی بالا (چاقی) از عواملی هستند که با تغییر در تولید نشانگرهای التهابی در بدن می توانند زمینه بروز سندرم متابولیک را مهیا کنند. نهایتا نیز در قالب ابتلا به بیماریهایی نظیر دیابت نوع ۲، بیماریهای قلبی عروقی و سرطان ها باعث افزایش میزان مرگ و میر در افراد جامعه شوند.
الگوی حاصل از نتایج این مطالعه می تواند برای پیش بینی احتمال ابتلا به این بیماری ها در آینده مورد استفاده قرار گیرد.
هیچ دیدگاهی درج نشده - اولین نفر باشید