کشف ژنی که خطر مرگ را دو برابر می کند
ایسنا علوم پزشکی تهران – حضور این ژن به احتمال بسیار مانع از آن می شوند که سلول های مستقر در راه های هوایی و ریه ها به طرز صحیحی به عملکرد این ویروس واکنش نشان دهند. به گزارش سرویس ترجمه ایسنا علوم پزشکی تهران به نقل از ایلجورناله (روزنامه ایتالیایی)؛ این ژن LZTFL1 نام […]
ایسنا علوم پزشکی تهران – حضور این ژن به احتمال بسیار مانع از آن می شوند که سلول های مستقر در راه های هوایی و ریه ها به طرز صحیحی به عملکرد این ویروس واکنش نشان دهند.
به گزارش سرویس ترجمه ایسنا علوم پزشکی تهران به نقل از ایلجورناله (روزنامه ایتالیایی)؛ این ژن LZTFL1 نام دارد که عامل دو برابر شدن خطر کمبود تنفسی به واسطه کووید-۱۹ است. در حدود ۶۰ درصد اهالی جنوب آسیا و در حدود ۱۵ درصد اهالی اروپا حامل آن هستند. به موجب پژوهشی که توسط دانشگاه آکسفورد صورت گرفته است این نتایج تا حدودی می توانند میزان بالای مرگ و میر و بستری افراد در بیمارستان در شبه قارۀ هند را توجیه نمایند.
حضور این ژن به احتمال بسیار مانع از آن می شوند که سلول های مستقر در راه های هوایی و ریه ها به طرز صحیحی به عملکرد این ویروس واکنش نشان دهند. بلومبرگ خاطرنشان ساخت که البته فقط حضور این ژن در یک جمعیت خاص نمی تواند تنها توجیه باشد. عوامل بسیاری وجود دارد که باید در نظر گرفت از جمله شرایط اجتماعی-اقتصادی یک گروه خاص.
بر اساس تخمین های انجام شده، نسخه خطرناک این ژن در حدود ۲ درصد افراد دارای منشأ آفریقایی- کارائیبی و ۱.۸ درصد افراد دارای اصلیت آسیای شرقی مشاهده شده است. با آنکه ما قادر به تغییر ژنتیکمان نیستیم نتایج ما نشان می دهند که افرادی که دارای ژن خطرناک می باشند می توانند از واکسیناسیون بهره ببرند.
در ضمن باید گفت که این ژن ریه ها را هدف قرار می دهد اما ممکن است روی سیستم ایمنی تأثیری نداشته باشد. به عقیده محققان افرادی که بیشتر در معرض خطر می باشند هنوز می توانند از طریق دریافت واکسن محفوظ بمانند. این امید وجود دارد که این امر به کشف داروهای جدید که بتوانند روی ریه ها تمرکز کنند کمک کند. لازم به یادآوری ست که داروهای کنونی عمدتاً روی سیستم ایمنی بدن متمرکز می شوند.
انتهای پیام
هیچ دیدگاهی درج نشده - اولین نفر باشید