آخرین وضعیت تولید واکسن آنفلوانزا
مدیرعامل شرکت تولیدکننده واکسن آنفلوانزا ضمن اعلام آخرین وضعیت تولید این واکسن در داخل گفت: سال آینده امکان تامین نیاز بازار را داریم. دکتر امیرحسین عبدالغفاری مدیر عامل شرکت دانش بنیان تولید کننده واکسن آنفلوانزا درباره آخرین وضعیت واکسن آنفلوآنزای ایرانی گفت: پیش بینی شده بوده که تست بالینی این واکسن با هزار نفر انجام […]
مدیرعامل شرکت تولیدکننده واکسن آنفلوانزا ضمن اعلام آخرین وضعیت تولید این واکسن در داخل گفت: سال آینده امکان تامین نیاز بازار را داریم.
دکتر امیرحسین عبدالغفاری مدیر عامل شرکت دانش بنیان تولید کننده واکسن آنفلوانزا درباره آخرین وضعیت واکسن آنفلوآنزای ایرانی گفت: پیش بینی شده بوده که تست بالینی این واکسن با هزار نفر انجام شود که به تازگی این تست انسانی به اتمام رسیده است.
به گزارش مهر، او با بیان اینکه تمام اطلاعات مرتبط به تست انسانی به سازمان غذا و دارو و وزارت بهداشت ارسال شده است، گفت: اخیراً مجوز و پروانه تولید را از سازمان غذا و دارو و وزارت بهداشت اخذ کردیم و ورود به بازار این محصول از آبان ماه انجام شده است.
مدیر عامل شرکت دانش بنیان تولید کننده واکسن آنفلوانزا با بیان اینکه اکنون مجوز برای تولید و توزیع واکسن آنفلوآنزا صادر شده است، گفت: در حال حاضر تعدادی از این واکسن که به تولید رسیده به بازار عرضه شده و همچنان تولید این محصول ادامه دارد.
او با تاکید بر اینکه سال آینده امکان تامین نیاز بازار را داریم، گفت: برای سال آینده توان تامین بیش از ۵ میلیون دوز را داریم و همچنین میتوانیم کل نیاز بازار را تامین کنیم.
عبدالغفاری با اشاره به تامین مواد اولیه این واکسن گفت: مقداری در تامین مواد اولیه به دلیل مشکلات ارزی با معضلاتی روبرو شدیم اما این مشکل را با همکاری مسئولین انشاله رفع خواهیم کرد.
این شرکت دانش بنیان با حمایت معاونت علمی و فناوری بر پایه کسب دانش فنی تولید واکسن آنفلوانزا را در پیش گرفته است.
توصیه یک متخصص درباره تزریق واکسنهای کرونا و آنفلوآنزا
متخصصان برای افراد مسن، زنان باردار و افراد دارای بیماری های زمینه ای توصیه می کنند علاوه بر واکسن کرونا، واکسن آنفلوانزا نیز تزریق کنند.
دکتر محمد علیزاده به ایسنا گفته: با توجه به اینکه مکانیزم ایجاد ایمنی برای هر دو واکسن در بدن متفاوت است تزریق این دو واکسن به صورت همزمان اشکالی ندارد. اما با توجه به اینکه ممکن است باعث ایجاد برخی عوارض موضعی در بدن ایجاد باشد، توصیه میشود بین تزریق دو واکسن چند روز فاصله وجود داشته باشد.
وی در خصوص افرادی که حتماً باید این واکسنها را دریافت کنند، تصریح کرد: افرادی هستند که ریسک ابتلا به آنفلوآنزا در آنها بالا است و لازم است که این افراد حتماً واکسن آنفلوآنزا را دریافت کنند؛ این افراد شامل سنین بالای ۶۵ سال، خانمهای باردار، بیماران نقص سیستم ایمنی و بیماران مبتلا به دیابت یا بیماران قلبی-ریوی هستند.
وی درپاسخ به شایعات مبنی بر ایجاد ایمنی در برابر کرونا به دنبال تزریق واکسن آنفلوآنزا اظهار کرد: واکسن آنفلوآنزا به هیچ وجه در برابر ویروس کرونا ایمنی ایجاد نمیکند ولی برای جلوگیری از همه گیری ناشی از این دو ویروس توصیه میشود افرادی که مستعد ابتلا هستند حتماً این دو واکسن را تزریق کنند.
هیچ دیدگاهی درج نشده - اولین نفر باشید