ویتامین D را همراه با قزل آلا، آجیل و کره مصرف کنید اما با کافئین هرگز
دانشمندان ارتباط بین مصرف کافئین و کمبود ویتامین D را کشف کردند. یک تیم بین المللی از دانشمندان به این نتیجه رسیدند که مصرف کافئین می تواند بر توانایی بدن انسان در جذب ویتامین D تأثیر گذار باشد. این مطالعه بر اساس داده های سیزده هزار شرکت کننده ۳۰ تا ۴۷ ساله در برنامه آمریکایی […]
دانشمندان ارتباط بین مصرف کافئین و کمبود ویتامین D را کشف کردند.
یک تیم بین المللی از دانشمندان به این نتیجه رسیدند که مصرف کافئین می تواند بر توانایی بدن انسان در جذب ویتامین D تأثیر گذار باشد. این مطالعه بر اساس داده های سیزده هزار شرکت کننده ۳۰ تا ۴۷ ساله در برنامه آمریکایی تحقیقات اجتماعی «نظر سنجی ملی سلامت و تغذیه» است. متخصصان چینی و برزیلی به این نتیجه رسیدند که هرچه افراد بیشتر کافئین مصرف کنند، خطر کمبود ویتامین D در آن بیشتر می شود.
در عین حال اشاره شده که مشخص نیست که کافئین چگونه بر سطح ویتامین D در افراد مسن تأثیر می گذارد.پیش از این، الکساندر میاسنیکوف، پزشک و مجری تلویزیون روشی برای دریافت صحیح ویتامین D معرفی کرد. او معتقد است که این ماده هنگام استفاده در قرص ها بهتر جذب می شود.
بیشتر بخوانید: مصرف ویتامین D را به بهانه کرونا افزایش ندهید
ویتامین D را همراه با قزل آلا، آجیل و کره مصرف کنید
همچنین اگر ویتامین با گروههای مهم مواد غذایی ترکیب نشوند، احتمالا چندان جذب نخواهند شد.
باشگاه خبرنگاران جوان نوشت: یک متخصص تغذیه آمریکایی میگوید در صورتی که شما مکمل ویتامین D را با گروه مهمی از غذاها ترکیب نکنید، به احتمال زیاد قادر نخواهید بود تا بدن خود را برای جذب خواص گسترده این ویتامین فعال کنید.
این در حالی است که طبق اعلام مایو کلینیک – از معتبرترین مراکز و دانشگاههای علوم پزشکی جهان- افراد بین یک تا ۷۰ سال باید روزانه ۶۰۰ یکای بین المللی (IU) ویتامین D مصرف کنند. پس از سن ۷۰ سالگی، این مقدار باید به ۸۰۰ (IU) فزایش پیدا کند.
اگر از کپسول ویتامین D برای رسیدن به میزان مصرف مورد نیاز خود بهره میبرید، این عاقلانه است؛ اما علم میگوید شما باید این کپسول را با چیز دیگری مصرف کنید.
پایگاه «MindBodyGreen» مینویسد، ویتامین D یک ویتامین محلول در چربی است. این بدان معناست که بر خلاف دیگر ویتامین ها، این ویتامین در صورت همراه شدن با آب، در آن حل نمیشود. در عوض، باید با چربی جفت شود تا به درستی در بدن توزیع و جذب شود.
به گفته این کارشناس تغذیه، یک کلید مهم در این زمینه، آن است که چربی که در کنار ویتامین D مصرف میکنید، باید چربی مفید باشد. او از روغن زیتون، آووکادو و کتان به عنوان نمونههایی از چربیهای سالم نام میبرد.
یک مطالعه در سال ۲۰۱۳ نشان داد که غذاهای حاوی حدود ۱۰ گرم چربی ممکن است جذب ایده آل ویتامین D را پشتیبانی کنند. پس چند برش ماهی قزل آلا دودی یا یک مشت کوچک آجیل یا یک قاشق غذاخوری کره آجیل طبیعی که در اسموتی صبح شما مخلوط شده باشد، میتواند مفید به نظر برسد.
هیچ دیدگاهی درج نشده - اولین نفر باشید