رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران در گفت وگو با ایسنا علوم پزشکی تهران: لخته شدن خون پس از تزریق واکسن شایعه است/ تب مهم ترین عوارض واکسن
ایسنا علوم پزشکی تهران – رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران تب، خستگی و کوفتگی بدن را مهم ترین عوارض پس از تزریق واکسن کرونا برشمرد و گفت: در لخته شدن خون در بدن پس از تزریق واکسن حواشی است و پایه علمی ندارد افراد پس از مشاهده عوارض فوق هر ۴ ساعت قرص استامنوفین مصرف […]
ایسنا علوم پزشکی تهران – رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران تب، خستگی و کوفتگی بدن را مهم ترین عوارض پس از تزریق واکسن کرونا برشمرد و گفت: در لخته شدن خون در بدن پس از تزریق واکسن حواشی است و پایه علمی ندارد افراد پس از مشاهده عوارض فوق هر ۴ ساعت قرص استامنوفین مصرف کنند.
دکتر کوهپایه زاده در گفت و گو با خبرنگار ایسنا واحد علوم پزشکی تهران با بیان اینکه شاهد روند افزایشی روزانه کرونا در تهران هستیم، گفت: مراجعات به مراکز بهداشتی و درمانی دولتی، خصوصی، عمومی غیر دولتی و خیریه در سطح استان افزایش یافته است آنچه که میتواند مانع روند افزایشی بیماری شود قوانین سفت و سخت قرنطیه نیست باید به تغییر رفتار برگردیم و در آنجا که میتوان اجتناب کرد، خود مردم نیز حساسیت لازم را نشان دهند؛کما اینکه میبینید رعایت پروتکلها نسبت به گذشته بسیار پایین آماده و این موضوع نشان دهنده ساده انگاری مردم است.
رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران تب را مهم ترین عوارض پس از تزریق واکسن دانست و گفت: کسانی که واکسن مقابله با ویروس کرونا رو می زنند در صورتی که با عوارضی مانند تب، کوفتگی و بدن درد مواجه شدند فقط از قرص استامنوفین استفاده کنند و افراد هر ۴ ساعت یک بار این دارو رو مصرف کنند.
وی در ادامه در لخته شدن خون در بدن پس از تزریق واکسن را شایعه دانست و اظهار کرد: این مسایل پایه علمی ندارد و بیشتر حواشی است که مطرح می شود جای نگرانی ندارد. بنابراین کسانی که یکی از واکسن های مقابله با کرونا رو تزریق می کنند ممکن است صرفا تب داشته باشند.
رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران با بیان اینکه هر واکسنی که به مرحله تزریق رسیده از مراحل سخت ارزیابی گذشته است، گفت: امیدواریم در ماههای آینده دو واکسن محصول مشترک ایران کوبا و همچنین کووپارس؛ تولید شده در انستیتو رازی به سبد واکسیناسیون داخلی افزوده شود و در کنار واکسن برکت ضمن تامین کامل نیاز داخلی به مرحله صادرات برسند.
عضو ستاد مقابله با کرونا ی استان تهران با اشاره به کاهش سن ابتلا به ویروس کرونا خاطر نشان کرد: متاسفانه سن شیوع کرونا از نوع دلتا در حال حاضر پایین تر آمده است در مجموع اگر در گذشته افراد بالای ۶۰ سال به کرونا مبتلا می شدند این میانگین کاهش یافته و به زیر ۶۰ سال حتی سنین ۳۰ تا ۴۰ سال هم کاهش یافته است.
دکتر کوهپایه زاده با بیان اینکه در حال حاضر ۸۰ درصد همه گیری ویروس های کرونا در دنیا دلتا است، اظهار کرد: ویروس دلتا کرونا نسبت به نسلها و فرمهای قبلی خود واگیرداری بالاتری دارد.اکنون هر یک نفری که در خانوادهای مبتلا میشود، حتما همه اعضای خانوادهاش به این بیماری مبتلا میشوند.این وضعیت اگر ادامه پیدا کند، شرایط غیر قابل کنترل خواهد شد.
وی تاکید کرد: واکسن نقش موثر خود را در کنترل بیماری دارد اما در حال حاضر هیچ چیزی بالاتر از رعایت پروتکل های بهداشتی از جمله فاصله گذاری و استفاده از ماسک نیست. اگر چه ما تا دو سال آینده باید متناسب با حرکت های ویروس خود را آماده کنیم و واکسیناسیون را ادامه دهیم.
انتهای پیام
هیچ دیدگاهی درج نشده - اولین نفر باشید