این ۴ ماده غذایی به کنترل کلسترول شما کمک می کند
ایسنا علوم پزشکی تهران – طبق اعلام مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری ها (CDC) ، بیش از ۱۲ درصد از بزرگسالان دارای کلسترول بالا (سطح بیشتر از ۲۴۰ میلی گرم در دسی لیتر) هستند. به راحتی می توان تصور کرد که کلسترول بالا فقط بر افراد مسن تأثیر می گذارد. اما واقعیت این است […]
ایسنا علوم پزشکی تهران – طبق اعلام مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری ها (CDC) ، بیش از ۱۲ درصد از بزرگسالان دارای کلسترول بالا (سطح بیشتر از ۲۴۰ میلی گرم در دسی لیتر) هستند. به راحتی می توان تصور کرد که کلسترول بالا فقط بر افراد مسن تأثیر می گذارد. اما واقعیت این است که تعداد بسیاری از جوانتر شاهد افزایش تعداد کلسترول خود هستند، به ویژه که سطح اضافه وزن و چاقی همچنان در حال افزایش است.
در بسیاری از موارد، انتخاب شیوه زندگی از جمله ورزش و رژیم غذایی نقش مهمی در کنترل کلسترول دارد.
بهترین غذاها برای کاهش کلسترول
به گزارش سرویس ترجمه ایسنا علوم پزشکی تهران، چهار ماده غذایی که برای کاهش کلسترول پیشنهاد می شود:
آجیل
یک مطالعه اخیر در مجله آمریکایی نشان داد که مصرف منظم پسته و گردو بر کاهش کلسترول موثر است.
محققان پیشنهاد می کنند که خوردن روزانه ۱.۵ عدد بادام، در مقایسه با عدم مصرف بادام، می تواند به کاهش عوامل خطر بیماری های قلبی عروقی کمک کند.
سیب
در یک مطالعه مجله آمریکایی تغذیه بالینی در سال ۲۰۲۰ ، ۴۰ شرکت کننده با کلسترول خفیف بالا که روزانه دو سیب به مدت دو ماه مصرف می کردند، برخی از عوامل خطر بیماری های قلبی عروقی را بهبود بخشیدند و کلسترول بدن آنها کاهش یافته است.
جو دوسر
اثر کاهش دهنده کلسترول بلغور جو دوسر تا حد زیادی به مقدار زیاد بتا گلوکان آن نسبت داده شده است. بتا گلوکان نوعی فیبر محلول است که کلسترول را جذب کرده و آن را از بدن خارج می کند در حالی که تولید تری گلیسیرید را نیز کاهش می دهد.
آووکادو
یک گزارش در مجله تغذیه نشان داد که بزرگسالانی که روزانه یک آووکادو را در رژیم غذایی خود قرار داده اند، سطح پایین تری از کلسترول را داشتند. این تحقیقات پس از تحقیقات دیگری انجام شده است که نشان می دهد میوه های شیک می توانند به کاهش کلسترول کل و تری گلیسیرید کمک کنند به خصوص اگر چربی جایگزین چربی اشباع شده از غذاهایی مانند گوشت گاو و نارگیل باشد. مقدار تغذیه ای آووکادو که شامل چربی های اشباع نشده، فیبر غذایی و آنتی اکسیدان هایی مانند لوتئین است، آن را به یک سنگ شکن کلسترول تبدیل می کند.
هیچ دیدگاهی درج نشده - اولین نفر باشید