نتیجه نظام سلامت پیشگیری محور ۵۰ سال بعد مشخص می شود/ فقط ۲۰ درصد از مردم استان لبنیات مناسب مصرف می کنند
ایسنا علوم پزشکی تهران- معاون اجتماعی و فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی تهران می گوید فقط ۲۰ درصد از مردم استان لبنیات مناسب مصرف می کنند. دکتر عبدالرحمن رستمیان در مراسم افتتاحیه سمپوزیوم سبک زندگی سالم و سلامت الکترونیک – که به همت جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران برگزار شد – سبک زندگی را مهمترین عامل […]
ایسنا علوم پزشکی تهران- معاون اجتماعی و فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی تهران می گوید فقط ۲۰ درصد از مردم استان لبنیات مناسب مصرف می کنند.
دکتر عبدالرحمن رستمیان در مراسم افتتاحیه سمپوزیوم سبک زندگی سالم و سلامت الکترونیک – که به همت جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران برگزار شد – سبک زندگی را مهمترین عامل پیشگیری از بیماری های واگیر و غیرواگیر عنوان کرد و گفت: شاخص نیمرخ استان تهران و کشو پیام هایی می دهد که اهمیت این سمپوزیوم را بیشتر می کند. نیمی از شهروندان فعالیت فیزیکی مناسبی ندارند. شاخص نیمرخ استان تهران نیز نشان می دهد فقط ۲۰ درصد از مردم استان لبنیات مناسب مصرف می کنند.
معاون اجتماعی و فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی تهران با اشاره به گزارش های سازمان بهداشت جهانی (WHO) گفت: نظام های سلامت در دنیا بیشتر از آنکه به موضوع پیشگیری بپردازند مبتنی بر درمان هستند. پیشگیری از بیماری ها ۵۰ سال بعد نتیجه می دهد، مثلا فردی که فعالیت فیزیکی مناسب داشته باشد ۵۰ سال آینده استخوان های محکم تری خواهد داشت و دیرتر به پوکی استخوان دچار میشود. فردی که تغذیه مناسبی داشته باشد در زمان پیری، سالمندی سالمی خواهد داشت.
او با تاکید بر اهمیت عوامل اجتماعی موثر بر سلامت ادامه داد: در این عرصه همه آحاد جامعه باید متعهد به سلامت جامعه باشند. نظام سلامت مبتنی بر پیشگیری می گوید اگر برای همه افراد کار نکنیم همه هزینه های خود را باید به درمان ۱۰ درصد از مردم اختصاص دهیم. ما از مسئولان انتظار داریم کالاهای آسیب رسان را کاهش داده و در مقابل دسترسی به کالاهای لازم برای سلامت را افزایش دهند.
هیچ دیدگاهی درج نشده - اولین نفر باشید