نتایج یک مطالعه: جهان به دلیل کرونا بیش از ۲۰ میلیون سال زندگی را از دست داد
ایسنا علوم پزشکی تهران – یک مطالعه علمی نشان داد: جهان به دلیل همه گیری ویروس کرونا در ۸۱ کشور جهان، بیش از ۲۰.۵ میلیون سال زندگی خود را از دست داده است. به گزارش الحره، این مطالعه که توسط مرکز مطالعات بهداشت و اقتصاد دانشگاه بارسلونا انجام شده، نشان داده است: ویروس کرونا در […]
به گزارش الحره، این مطالعه که توسط مرکز مطالعات بهداشت و اقتصاد دانشگاه بارسلونا انجام شده، نشان داده است: ویروس کرونا در این کشورها که به شدت تحت تأثیر قرار گرفته اند، تلفات بسیار بیشتری ایجاد کرده است.
این تحقیق همچنین نشان داد: تعداد سالهای از دست رفته زندگی به دلیل این همه گیری بین ۲ تا ۹ برابر سال های زندگی ازدست رفته در اثر آنفلوآنزای فصلی است.
سالهای از دست رفته عمر عبارت است از تفاومت بین سن فرد هنگام مرگ و متوسط امید به زندگی.
براساس نتایج این مطالعه، مردان به مراتب بیشتر از زنان تحت تاثیر این همه گیری قرار گرفته اند زیرا سالهای عمر از دست رفته عمر آنها بالاتر بوده است.
مطالعه مذکور نشان داد: اگرچه افراد مسن در کشورهای ثروتمند بیشتر در معرض خطر مرگ قرار دارند، اما بیشترین تعداد سال های عمر از دست رفته مربوط به افراد بین ۵۵ تا ۷۵ سال بوده که این میزان به ۴۴ درصد می رسد. در افراد زیر ۵۵ سال و بالاتر از ۷۵ سال این میزان به ترتیب ۳۰.۲ درصد و ۲۵ درصد بوده است.
محققان همچنین دریافتند که میزان بیشتری از سال های از دست رفته عمر در کشورهای ثروتمندتر را افراد مسن تشکیل می دهند اما در کشورهای با درآمد پایین و متوسط، بیشترین تلفات سال های از دست رفته عمر مربوط به افرادی است که در سن ۵۵ سال به بالا فوت کرده اند.
محققان یادآور شده اند که در مطالعه خود، مرگ ۱۲۷۹۸۶۶ نفر براثر کرونا در ۸۱ کشور، داده های امید به زندگی و پیش بینی مرگ و میر ویروس کرونا بر حسب کشور را مد نظر قرار داده اند.
آنها تخمین زده اند که به طور کلی، ۲۰۵۰۷۵۱۸ سال زندگی به دلیل کووید۱۹ در ۸۱ کشور به میانگین ۱۶ سال برای هر مرگ فرد از دست رفته باشد .
هیچ دیدگاهی درج نشده - اولین نفر باشید