ارزش غذایی سبزیجات منجمد بیشتر است یا سبزیجات تازه؟
ایسنا علوم پزشکی تهران – سبزیجات منجمد دارای ارزش غذایی مشابه تازه هستند در حالی که در بیشتر موارد، ذخیره آنها راحت تر و ارزانتر است. به گزارش سرویس ترجمه ایسنا علوم پزشکی تهران، میوه ها و سبزیجات منجمد به اندازه تازه آنها مواد مغذی دارند و طبق گفته شانون ویتینگام، یک متخصص تغذیه معتبر […]
ایسنا علوم پزشکی تهران – سبزیجات منجمد دارای ارزش غذایی مشابه تازه هستند در حالی که در بیشتر موارد، ذخیره آنها راحت تر و ارزانتر است.
به گزارش سرویس ترجمه ایسنا علوم پزشکی تهران، میوه ها و سبزیجات منجمد به اندازه تازه آنها مواد مغذی دارند و طبق گفته شانون ویتینگام، یک متخصص تغذیه معتبر با یک عمل خصوصی در بروکلین، می توانند مزایایی مانند استطاعت و راحتی داشته باشند.
ویتینگام به اینسایدر گفت: «Frozen به همان خوبی تازه است.» هر یک از موارد مثبت و منفی دارد بنابراین من دوست دارم که هر دو را در دسترس داشته باشم و دوست دارم آن را مخلوط کنم.
سبزیجات و میوه ها در طی فرآیند انجماد مواد مغذی را از دست نمی دهند
به گفته Whitingham، میوه ها و سبزیجاتی که قرار است به صورت منجمد فروخته شوند، در اوج رسیدن چیده می شوند سپس با استفاده از فرآیند انجماد حفظ می شوند که به میزان قابل توجهی به ارزش غذایی محصول آسیب نمی رساند در نتیجه، محصولات منجمد هنوز غنی از موارد زیر است:
ویتامین ها: A ، B ، C ، D ، E و K برای سلامتی انسان ضروری هستند، به سالم ماندن سلول ها و اندام ها، تبدیل غذا به انرژی و پشتیبانی از سیستم ایمنی بدن کمک می کنند.
مواد معدنی: از جمله کلسیم، پتاسیم، سدیم، آهن و روی نیز برای استحکام استخوان ها و دندان ها، ماهیچه های سالم و سیستم عصبی مناسب لازم است.
فیبر: ماده مغذی مهمی برای سلامت دستگاه گوارش و به طور بالقوه از بیماری هایی مانند سرطان جلوگیری می کند.
عناصر غذایی گیاهی: ترکیبات گیاهی مانند پلی فنول ها و فلاونوئیدها که به کاهش التهاب کمک می کنند و فواید آنتی اکسیدانی را فراهم می کنند و خطر ابتلا به برخی بیماری ها را کاهش می دهند.
سبزیجات و میوه های منجمد می توانند در وقت و هزینه شما صرفه جویی کنند
محصولات منجمد حتی می توانند مزایایی نسبت به محصولات تازه داشته باشند. به گفته یک طرف، به گفته ویتینگام، محصولات تازه اغلب قبل از رسیدن کاملاً چیده می شوند و در فواصل طولانی حمل می شوند.
محصولات تازه همچنین ممکن است مدتی را در قفسه فروشگاه های مواد غذایی بگذرانند قبل از اینکه در آشپزخانه شما قرار بگیرند که می تواند ارزش غذایی را تا حدودی کاهش دهد. یا اگر به موقع از آن استفاده نکنید، ممکن است بد باشد زیرا در یخچال شما می نشیند که این می تواند اتلاف غذا و پول باشد.
در مقابل، محصولات منجمد به راحتی و بدون افت کیفیت تا یک سال قابل ذخیره سازی است. همچنین ارزان تر از محصولات تازه است و سهولت ذخیره محصولات منجمد باعث می شود که حتی در تمام طول سال از میوه ها و سبزیجات فصلی لذت ببرید.
مراقب مواد افزودنی مانند شکر، نمک یا سس ها باشید
با این حال، یک ایراد در مورد محصولات منجمد این است که ممکن است در فرآیند انجماد و ذوب شدن، بافت یا طعم محصول تغییر کند.
ویتینگام به اینسایدر گفت: ممکن است محکم نباشد، ممکن است مرطوب باشد و آب بیشتری در آن داشته باشد.
در نتیجه، ممکن است برخی محصولات منجمد با شیرین کننده ها، نمک یا سس به فروش برسد تا طعم و بافت آن حفظ شود. این مواد اضافی می توانند میزان کالری محصولات شما را افزایش دهند. چیزی که باید در هنگام تماشای وزن خود یا جلوگیری از افزودن قندها از آن آگاه باشید. سدیم اضافی یا نمک نیز می تواند عاملی برای سلامتی شما باشد.
ویتینگام گفت: اگر می خواهید فشار خون خود را تماشا کنید، این را زیر نظر داشته باشید زیرا این روزها نمک در همه چیز است.
وی گفت، محصولات منجمد مواد افزودنی کمتری نسبت به کنسروها دارند. میوه ها و سبزیجات کنسرو شده تمایل دارند با مواد نگهدارنده بیشتری (از جمله قند، اغلب به صورت شربت، همچنین روغن های چرب و نمک بیشتر) بسته بندی شوند.
وی همچنین توصیه می کند تا حد امکان نسخه های ارگانیک محصولات منجمد را خریداری کنید زیرا احتمال دارد از محصولات ارگانیک تازه ارزان تر باشد و هیچ گونه سموم دفع آفات مصنوعی نداشته باشد.
نحوه پختن سبزیجات مهمتر از خرید تازه یا یخ زده است
محصولات منجمد یا تازه می توانند منبع خوبی از مواد مغذی باشند، اما نحوه طبخ سبزیجات نیز مهم است.
به گفته ویتینگام، برخی از سبزیجات بسته به نحوه تهیه، ویتامین یا مواد معدنی کم و بیش دارند زیرا برخی از مواد مغذی با تکنیک های مختلف پخت و پز، در دسترس بدن ما قرار می گیرند.
وی گفت: این فقط به این دلیل است که ویتامین ها و مواد معدنی خاصی در معرض گرما، نور یا اکسیژن تجزیه می شوند و ویتامین ها و مواد معدنی خاصی در معرض گرما، نور، اسید یا چربی فعال می شوند.
به عنوان مثال، مواد مغذی محلول در چربی مانند ویتامین ها ، A ، D ، K و E در حضور چربی ها به راحتی جذب می شوند. ویتینگام توصیه می کند برای استفاده بیشتر از محصولات غنی از این مواد مغذی، آنها را در کمی چربی سالم مانند روغن زیتون تفت دهید. این روش را با غذاهای مشابه امتحان کنید.
هیچ دیدگاهی درج نشده - اولین نفر باشید