سومین دوره تخصصی زخم ICW آلمان افتتاح شد
افتتاحیه سومین دوره تخصصی بینالمللی زخم ICW آلمان به همت معاونت آموزشی سازمان جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران برگزار شد. به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران، افتتاحیه سومین دوره تخصصی بینالمللی زخم ICW با حضور دکتر سیدمهدی طبایی مشاور ریاست، دکتر غلامرضا اسماعیلی جاوید مدیر مرکز ترمیم زخم یارا، دکتر سینا قاسمی، […]
افتتاحیه سومین دوره تخصصی بینالمللی زخم ICW آلمان به همت معاونت آموزشی سازمان جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران، افتتاحیه سومین دوره تخصصی بینالمللی زخم ICW با حضور دکتر سیدمهدی طبایی مشاور ریاست، دکتر غلامرضا اسماعیلی جاوید مدیر مرکز ترمیم زخم یارا، دکتر سینا قاسمی، معاون آموزشی، حسن بسلانپور معاون پشتیبانی ، منیژه ملازینل مدیر اداره آموزش، برنامهریزی و نظارت سازمان جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران و همچنین خانم سخنور نماینده ICW برگزار شد.
این دوره بین المللی که ۲۰ نفر از پزشکان عمومی، متخصصین جراحی عفونی و پرستاران در آن شرکت کرده اند شامل ۵۶ ساعت آموزش و ۱۶ ساعت کارآموزی در مراکز ارئه خدمات مراقبتی زخم و ارائه case report است.
مرحله اول آموزش تا پنج شنبه دوم بهمن با نظارت نماینده ICW آلمان و مطابق با محتوا و منابع تعیین شده از سوی انجمن در معاونت آموزشی سازمان جهاددانشگاهی علوم پزشکی تهران برگزار می شود. آزمون مرحله تئوری دوره نیز روز پنج شنبه ۳۰ بهمن برگزار خواهد شد.
پس از پایان مرحله اول آموزش، شرکت کنندگان به مدت دو ماه فرصت دارند تا در مراکز درمانی تعیین شده از سوی جهاد دانشگاهی به مدت ۱۶ ساعت مطابق با پروتکل انجمن ICW بیمار مبتلا به زخم مزمن را تحت درمان قرار داده و case report خود را تنظیم و ارائه دهند.
مراقبت از زخم همواره یک چالش بزرگ برای متخصصان و گروه درمان تلقی می شود و منابع بهداشتی زیادی را در سراسر جهان مصرف می کنند. زخم های مزمن شامل زخم پای دیابتی، زخم های وریدی و فشاری زخمهای شایعی هستند که به علتهای مختلف ایجاد می شوند.
ترمیم زخم های مزمن فرآیند بسیار پیچیده ای است که برای بهبودی نیاز به مراقبت های ویژه دارند. اما اغلب به اشتباه درمان می شوند و همین موضوع پیامدهای مالی و جانی فراوانی را به دنبال دارد.
از آنجایی که عوامل متعددی از جمله بیماری های زمینهای بیماران و همچنین شرایط متفاوت زخم ها در روند بهبودی آنها موثر است بهکارگیری منابع انسانی متخصص و مجرب، بهره گیری از دانش و تکنولوژی روز پزشکی و استفاده مناسب از پانسمانها و روش های نوین درمان زخم در مدیریت موثر زخم ها بسیار حائز اهمیت است.
معاونت آموزشی سازمان جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران از سال ۱۳۹۵ با هدف تربیت و توانمندسازی نیروهای متخصص، دوره مدیریت زخم را ویژه پرستاران و پزشکان علاقه مند به حوزه درمان زخم راهاندازی کرد تا ضمن انتقال دانش و مهارتهای لازم در زمینه مراقبت از زخم، آنها را با آخرین دستاوردهای نوین درمان زخم و پانسمانهای مدرن آشنا کند.
فعالیت ها و پیشرفت های علمی سایر کشورها از جمله کشورهای اروپایی در حوزه مراقبت از زخم، مجموعه جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران را بر آن داشت تا با هدف بین المللی شدن آموزش ها و بهره گیری از علم و فناوری پیشرفته جهانی، ارتباط با کشورهای پیشرو در حوزه درمان زخم را در دستور کار خود قرار دهد.
به این ترتیب این مجموعه دوره تخصصی بین المللی زخم ICW را با همکاری انجمن ICW آلمان در سال ۱۳۹۷ راه اندازی کرد که دوره مورد تایید انجمن مدیریت زخم اروپایی (EWMA) است و مطابق با الزامات بینالمللی و با بهره گیری از اساتید برجسته داخلی مورد تایید ICW آلمان و با نظارت مستقیم نمایندگان انجمن برگزار می شود.
هیچ دیدگاهی درج نشده - اولین نفر باشید