دکتر فاطمی وقتی کژیها و کجتابیها را مشاهده میکرد برآشفته میشد/ او صراحت لهجه داشت
دکتر علی منتظری رئیس پژوهشکده علوم بهداشتی جهاد دانشگاهی در گفت و گویی از نحوه آشنایی خود با مرحوم دکترسیدمصطفی فاطمی روایت کرد. به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران به نقل از ایکنا، منتظری در مورد نحوه آشنایی خود با دکتر فاطمی و نیز ویژگیهای شخصیتی مرحوم، گفت: دکتر فاطمی زمانی که […]
دکتر علی منتظری رئیس پژوهشکده علوم بهداشتی جهاد دانشگاهی در گفت و گویی از نحوه آشنایی خود با مرحوم دکترسیدمصطفی فاطمی روایت کرد.
به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران به نقل از ایکنا، منتظری در مورد نحوه آشنایی خود با دکتر فاطمی و نیز ویژگیهای شخصیتی مرحوم، گفت: دکتر فاطمی زمانی که دانشجوی دانشگاه علوم پزشکی تهران بودند، به جهاد دانشگاهی پیوستند و همکاری فرهنگی خود را آغاز کردند. آن زمان ریاست جهاد دانشگاهی را بر عهده داشتم و ایشان جزء جوانانی بودند که به دلیل فعالیتهایشان در جهاد علوم پزشکی تهران با آنها آشنا بودم.
وی ادامه داد: پس از تأسیس خبرگزاری ایسنا، دکتر فاطمی به جمع دوستانی پیوستند که در آغاز مقدمات راهاندازی ایسنا را بر عهده داشتند و مدتی هم سردبیر ایسنا بودند. بعدها با توجه به شایستگیهایی که ایشان داشتند، وی را به عنوان رئیس جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران منصوب کردم.
منتظری در پاسخ به این سؤال که چه ویژگیهایی در دکتر فاطمی وجود داشت که موجب چنین انتصابی شد؟ گفت: این انتصاب به دلیل شخصیت و شایستگیهای ایشان صورت گرفت. یکی از ویژگیهای شایسته ایشان داشتن روحیه جهادی بود. عناوین و پستها برای این گونه افراد علیالسویه بود و یا حتی باید آنها را به نحوی قانع میکردیم که سمتی را بپذیرند. در حالی که عدهای مدام به دنبال به دست آوردن پست و مقام هستند، به افرادی مانند ایشان باید پست و مقام را تحمیل میکردیم.
رئیس پژوهشکده علوم بهداشتی جهاد دانشگاهی در ادامه افزود: افرادی مانند دکتر فاطمی اینگونه مسئولیتها را مانند امانت میدانند و هنگامی که به ایشان سپرده میشود، با تمام وجود نسبت به انجام آن اهتمام میورزند. ایشان در مدتی که مسئولیت داشت، چند کار مهم را در جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران آغاز کرد.
منتظری با بیان اینکه مرحوم دکتر فاطمی در اولین اقدام خود تعدادی از همان جوانهایی که در مجموعه فعالیت داشتند را به کار گرفتند و به ایشان مسئولیتهایی همچون معاونت و … دادند، گفت: یکی از فعالیتهای دیگری که ایشان انجام داد، جذب نیروهایی بود که خواهان بسیار زیادی در نهادها و سازمانهای مختلف داشتند. ایشان توانست با جذب این نیروها، پشتوانه انسانی خوبی از نظر نیروی انسانی برای جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران فراهم کند.
وی ادامه داد: برنامه مهم دیگری که دکتر فاطمی در آن زمان پیگیری کردند، راهاندازی مراکز مختلفی همچون کلینیک دندان پزشکی، لیزر پزشکی و … در جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران بود که امروزه بخش عمدهای از فعالیتهای این مرکز را تشکیل میدهند.
رئیس پژوهشکده علوم بهداشتی جهاد دانشگاهی در ادامه با اشاره به فعالیتهای مرکز بیماریهای پستان جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران، گفت: مرحوم دکتر فاطمی در گسترش فعالیتهای این مرکز و راهاندازی بخشهای جدید در آن نیز تلاشهای ارزندهای داشتند و مقدمات کار برای أخذ مجوز جراحیهای محدود در آن را دنبال کردند که بعدها نیز این مجوزها أخذ شد. ایشان از نظر ارائه خدمت به مبتلایان، اقدامات ارزشمندی را در این مرکز دنبال کردند و توانستند با جذب نیروهای بسیار ارزشمند، مرکز بیماریهای پستان جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران را ارتقا بخشند.
منتظری با اشاره به خدمات ارزنده مرحوم دکتر فاطمی در دوران مدیریت بر جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران، اظهار کرد: متأسفانه زمانی که مدیریت ارشد جهاد تغییر کرد، مدیریت جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران را نیز بدون هیچ دلیل روشنی تغییر دادند. البته مرحوم دکتر فاطمی از این قضیه استقبال کرد و جانشین ایشان نیز یکی از معاونان خود ایشان بود، اما با اینکه واقعا دلیلی برای تغییر دکتر فاطمی وجود نداشت، این کار را انجام دادند.
وی در رابطه با ویژگیهای اخلاقی مرحوم دکتر فاطمی با بیان اینکه آن مرحوم دارای روحیات خاصی بود، تصریح کرد: ایشان صراحت لهجه خاصی داشت، یعنی در اینکه سخنانش به سود یا ضرر او باشد، محاسبهگر نبود و اگر مسئلهای به نظر او حق و صحیح بود، حتماً آن را عنوان و مطرح میکرد.
رئیس پژوهشکده علوم بهداشتی جهاد دانشگاهی با بیان اینکه مرحوم دکتر فاطمی به لحاظ مناسبات مالی و اداری نیز فردی فوقالعاده سالم و پاک بود، گفت: این شاخصهها امتیازات بزرگی برای یک انسان است. البته اکثر همکاران ما در مجموعه جهاد دانشگاهی از این ویژگیها برخوردار هستند، اما مرحوم فاطمی از این جهات نیز نمونه و الگوی خوبی بود. ایشان هنگامی که بعضی از کژیها و کجتابیها را مشاهده میکرد، به شدت برآشفته شده و نسبت به آن اعتراض میکرد که این روحیه همان روحیه جهادی است که از آن یاد کردیم.
منتظری با بیان اینکه فقدان این برادر جهادی ضایعه بزرگی بود، اظهار کرد: از دست دادن ایشان علاوه بر اینکه غم بزرگی برای خانواده و دوستان نزدیکش بود، ضایعه بزرگی نیز برای خانواده جهاد دانشگاهی بود و امیدوار هستیم که خداوند متعال ایشان را با اجداد معصومینش محشور کند و فعالیتها و اقدامات جهادی و خداپسندانهای که در این مجموعه داشت، سرمایهای برای آخرت او باشد.
وی در پایان سخنان خود تصریح کرد: مرحوم دکتر فاطمی پس از اینکه از دانشگاه دندان پزشکی فارغالتحصیل شدند، یک دوره تکمیلی تخصصی نیز در این زمینه گذراندند و موفق به أخذ تخصص در حوزه پروتز و مواد دندان شدند. آن مرحوم همواره مشغول کار علمی، خدمات تخصصی و بالینی بودند و با راهاندازی مطبی شخصی در کنار همسر خود که ایشان نیز یکی از اعضای مجموعه جهاد دانشگاهی هستند، نسبت به خدمترسانی به مردم اقدام میکردند. جا دارد که این مصیبت بزرگ را به سرکار خانم دکتر کریمی، همسر گرامی آن مرحوم تسلیت گفته و برای ایشان از درگاه الهی آرزوی صبر بر این مصیبت کنیم.
هیچ دیدگاهی درج نشده - اولین نفر باشید