ماسک زدن حین ورزش؛ یک مطالعه به اختلاف نظرها پایان داد
ایسنا علوم پزشکی تهران۰ باشگاههای ورزشی در اکثر کشورهای جهان هنوز هم افرادی که به این اماکن تردد دارند را ملزم به استفاده از ماسک برای پیش گیری از ویروس کرونای جدید می کنند اما این موضوع بحث و جدل هایی را درباره فایده و تبعات احتمالی آن برای سلامتی افراد مطرح کرده است. به […]
به گزارش اسکای نیوز عربی، براساس نوشته وب سایت « Healthline» متخصص در امور پزشکی، کارشناسان توصیه می کنند که برای پیشگیری از ابتلا به ویروسی که منجر به بیماری کووید۱۹ می شود، هنگام ورزش کردن از ماسک استفاده شود.
اما منتقدان چنین اقدام پیشگیرانه ای نسبت به تاثیر احتمالی آن روی روند تنفس هشدار داده اند به ویژه اینکه فردی که در حال انجام تمرین بدنی سنگین است، نیاز دارد به صورت طبیعی نفس بکشد چون شدت تنفسش در هنگام ورزش های سنگین بیشتر می شود و ضربان قلبش نیز تسریع می گردد.
در مقابل، طرفداران این اقدام پیشگیرانه، معتقدندکه زدن ماسک پارچه ای یا آنچه ماسک آبی رنگ جراحان خوانده می شود، بر تنفس افرادی که ورزش می کنند، تاثیر جدی ندارد.
با این حال، فردی که می خواهد با ماسک ورزش کند، باید یک موضوع اساسی را در نظر بگیرد و آن هم کاهش شدت تمرینی است که انجام می دهد.
براساس اعلام مرکز آمریکایی کنترل بیماری ها و پیشگیری از آن، ویروس کرونای جدید که نام علمی آن سارس کووید۲ است، از طریق قطراتی منتقل می شود که هنگام دویدن بیشتر پرتاب می شوند در نتیجه پوشیدن ماسک اقدام مهم و مفیدی است.
در مطالعه ای که در روزنامه «تحقیقات محیط زیست و بهداشت عمومی » منتشر شده، محققان می گویند: استفاده از ماسک در هنگام انجام تمرین های ورزشی، هیچ پیامد جدی برای سلامتی انسان ندارد.
این مطالعه روی ۱۴ جوان(مرد و زن) انجام شد و همه آنها از سلامتی خوبی نیز برخوردار بودند به طوری که هر یک از شرکت کنندگان یک بار با ماسک و یک بار بدون ماسک یک جلسه تمرین با دوچرخه انجام دادند و پس از آن نتایج هنگام پوشیدن ماسک و بدون آن با هم مقایسه شد.
محققان در این مطالعه سطح اکسیژن خون شرکت کنندگان را اندازه گیری کردند و دریافتند که کاهش سطح اکسیژه خون در شرکت کنندگانی که ماسک زده بودند، دیده نشد و همچنین تفاوت قابل توجهی نیز در میزان ضربان قلب آنها مشاهده نگردید.
هیچ دیدگاهی درج نشده - اولین نفر باشید